pojawily sie komentarze ze m jak milosc to dno ja chciala bym tylko powiedziec zebyscie nie pislai takich rzeczy bo jak nie chcecie tego oglodac to !!!!nie ja nie uwazam ze to jest arcydzielo no ale nie pisze takich komentarzy i wy tez sie powstrzymajcie
Niby czemu ktoś ma się powstrzymywać. Mam swoje zdanie i tyle, po to jest to forum nie uważasz.
Jeżeli ktoś już ma zamiar 'zjechać' ten, lub jakikolwiek inny serial, to wypadało by napisać kilka stosownych argumentów, a nie ot tak wyzywać reżyserów, scenarzystów i aktorów.
Każdy ma prawo do swojego zdania, ale jeżeli już, to trzeba to napisać w jakiś cywilizowany sposób, a nie wyzywać od 'gówien' etc.
masz racje to za delikatne okreslenia dla tej pedalskiej tandety dla burakow pastewnych..
sorry... wy sie kurwa za to znacie na filmach;/ każdy ogląda to co chce i nie trzeba wyzywać innych!
Serial ocenijąc swiatowo to ma on 4/10 a oceniając pod względem krajowym 8/10 w polsce lepszych seriali sie niekreci i niekręcono
Porównujac to do Lostów lub Skazanego ... to ten serial jest niczym
Pozatym w M jak Miłość czy jest facet czy dziewczyna dziecko czy dorosły to ma taki sam charakter i kazdy jest dobry jak aniołek
I niema sie co zachwycac tym serialem poniewaz
- nic smiesznego w tym niema
- nieopowiada o histooriach z zycia
- porównując ten serial chociazby do Gotowych na wszystko Gotowe na wszystko mają wszystko czego niema ten polski gniot
Zgadzam się w 100%. Przecież serial to ,,życie" ale to wielka ściema. Jakoś nigdy nie widziałam takiego życia. Szanuję jednak osoby które to oglądają bo wiel;e takich znam i każdy ma swoje zdanie.
hehe weszłam tak dla jaj tutaj i sobie czytam temat a tu kolezanka pisze
>>bo jak nie chcecie tego oglodac to !!!!nie widze ze zaliczasz sie do moherowych fanów zobacz sobie temat Abruzziego na forum prison break tez to ogladam ale ten serial naprawde zaczyna robic sie nudny a Kasią Cichopek to mi sie juz rzygac chce!!! wątki to juz chyba na siłe wymyślają...