Ale ta dziewczyna łukasza cienko gra?? Spojrz na niego jakby mial kija gdzieniegdzie :D
A swoja drogąbardzo zyciowy serial w ktorym głowna role odgrywa zycie (samo) przyklad lucjan jest hakerem ktory shakowal pentagon grajac w szachy dzieki temu wykradl numery totolotkas ktore wreczyl przymulonym zmutowanym trojaczkom (trzecie umarlo z powodu powiklan popromiennych)
dzieki temu oni kupuja wille w warszawie i zyja dlugo i szczesliwie do czasu az ktos wypusci Bombe atomowa :)
Nie no ale tak na serio kto wygrywa w lotto glupim systemem z gazety ? przeciez wynalazca tego bylby miliarderem :D Dajcie spokoj to sie robi nudne i niesmieszne.
Ale mi sie dostanie :)
Noo dostanie ci się, ale nie ode mnie tylko od mamusi. Tylko mamusia i tatuś moga ci przyłożyć i mam nadzieję że to zrobią...
wiem ze to miala byc prowokacja ale nie ma innego bardziej fajnego serialu..... shit shit shit--> wymyślcie w koncy cos nowego, a nie...
Nie to nie jest prowokacja to jest moja prywatna opinia kiedys moze bylo fajne ale teraz jest nudne i niezyciowe.
a wygralas kiedys milion w lotka ktorego dal ci dziadek ? Albo w wieku 24 lat pracowalas NA studiach zaocznych w renomowanej kancelarii prawniczej? A poza tym Tvp2 jest stacja debilna i bezsensowna skoro mysla ze moga robic z fanami GW co chcą .
Strzezcie sie :)
I co ty na to?
Nic.
Odniosę się do jednego, a mianowicie do tego że nie wiem czy można wygrać milion złoty jeśli dziadek Ci da kupon. Mi jeszcze nie dał więc nie wiem.
A tobie dał? Skoro mówisz że to jest nieżyciowe?
Sluchaj nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz . Wymien mi 2 osoby z twojego otoczenia ktore wygraly chociaz 1 milion w lotka.
Ogarnij sie dziewczyno
Przykro mi, ale na razie nikt z mojego otoczenia nie wygrał miliona..
Ale przecież MOŻE. Więc proszę cię, ale nie chrzań ,że to jest nierealne..
Dziewczyno wez sie opanuj M jak Milosc to porazka nie rozumiesz tego ?? Trzepanie kasy i nic wiecej a moze to ze hanka czy jakos daje na cala wies a Kacper Kuszewski (nie wiem jak w serialu) Ja przygarnia z powrotem jest normalne ? Wez juz nie dotykaj klawiatruy bo juz mnie potrochu wkurzac zaczynasz.
Odnoszę wrażenie, że nawet nie wiesz, co oznacza ta emotikona, ale mniejsza z tym ;).