PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ale ta dziewczyna łukasza cienko gra?? Spojrz na niego jakby mial kija gdzieniegdzie :D

A swoja drogąbardzo zyciowy serial w ktorym głowna role odgrywa zycie (samo) przyklad lucjan jest hakerem ktory shakowal pentagon grajac w szachy dzieki temu wykradl numery totolotkas ktore wreczyl przymulonym zmutowanym trojaczkom (trzecie umarlo z powodu powiklan popromiennych)
dzieki temu oni kupuja wille w warszawie i zyja dlugo i szczesliwie do czasu az ktos wypusci Bombe atomowa :)

Nie no ale tak na serio kto wygrywa w lotto glupim systemem z gazety ? przeciez wynalazca tego bylby miliarderem :D Dajcie spokoj to sie robi nudne i niesmieszne.

Ale mi sie dostanie :)

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

Noo dostanie ci się, ale nie ode mnie tylko od mamusi. Tylko mamusia i tatuś moga ci przyłożyć i mam nadzieję że to zrobią...

adiemus36

no widze ze trafilem na fana m jak milosc wez obejrzyj cos normalnego a nie ten shit

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

wiem ze to miala byc prowokacja ale nie ma innego bardziej fajnego serialu..... shit shit shit--> wymyślcie w koncy cos nowego, a nie...

adiemus36

Nie to nie jest prowokacja to jest moja prywatna opinia kiedys moze bylo fajne ale teraz jest nudne i niezyciowe.

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

a dlaczego nieżyciowe??

Aniass_La_Ct

a wygralas kiedys milion w lotka ktorego dal ci dziadek ? Albo w wieku 24 lat pracowalas NA studiach zaocznych w renomowanej kancelarii prawniczej? A poza tym Tvp2 jest stacja debilna i bezsensowna skoro mysla ze moga robic z fanami GW co chcą .

Strzezcie sie :)

I co ty na to?

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

Nic.
Odniosę się do jednego, a mianowicie do tego że nie wiem czy można wygrać milion złoty jeśli dziadek Ci da kupon. Mi jeszcze nie dał więc nie wiem.
A tobie dał? Skoro mówisz że to jest nieżyciowe?

Aniass_La_Ct

Sluchaj nie wiem w jakim swiecie ty zyjesz . Wymien mi 2 osoby z twojego otoczenia ktore wygraly chociaz 1 milion w lotka.
Ogarnij sie dziewczyno

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

Przykro mi, ale na razie nikt z mojego otoczenia nie wygrał miliona..
Ale przecież MOŻE. Więc proszę cię, ale nie chrzań ,że to jest nierealne..

Aniass_La_Ct

Dziewczyno wez sie opanuj M jak Milosc to porazka nie rozumiesz tego ?? Trzepanie kasy i nic wiecej a moze to ze hanka czy jakos daje na cala wies a Kacper Kuszewski (nie wiem jak w serialu) Ja przygarnia z powrotem jest normalne ? Wez juz nie dotykaj klawiatruy bo juz mnie potrochu wkurzac zaczynasz.

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

.gówno mnie obchodzi, że cię wkurzam.

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

No już Lara, nie unoś się tak ;).

grzegorz_021

thx:) :)

(za krotki)THX THX

Wlasnie lara nie unos sie

ocenił(a) serial na 7
adiemus36

No właśnie bierzcie ze mnie przykład i nie unoście się.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 7
grzegorz_021

:* mnie również miło..

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

Odnoszę wrażenie, że nawet nie wiesz, co oznacza ta emotikona, ale mniejsza z tym ;).

ocenił(a) serial na 7
grzegorz_021

ee raczej wiem znaczy..

ty zresztą wiesz...

Aniass_La_Ct

jaaaaasne ze wiesz

oczywiscie....

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

No ja wiem, inaczej bym jej nie używał, ale Ty chyba nie ;).

ocenił(a) serial na 7
grzegorz_021

aha czyli nie wiesz, czyli jesteś...
]-:>

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

Cóż, skoro tak uważasz.

ocenił(a) serial na 7
grzegorz_021

wyspałeś się?

Aniass_La_Ct

M jak miłosc jest do dupy nie smieszne nudne i denne