PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52022
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

poza Luckiem i Barbara oczywiscie ;)
jak dla mnie Ewa i Marek - bardzo pozytywnie.

marajka

No racja:), są ok. Ale jeszcze lepsza para to Werner i Budzyński:P haha, oczywiście jako kumple śmieszni i pozytywni. Lub Werner z Guciem. A takich fajnych par kobieta- mężczyzna jest niewiele niestety Basia- Lucek, Piotrek- Kinga ujdą, Ewa- Marek, nie wiem kto jeszcze :P

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

patrzac nie do konca standardowo to faktycznie Werner z Guciem :))) poza tym, posucha na tle ktorej Marek z Ewa sa bardzo ciepla pozytywna para, ale i z jajem ;) dobrze ich dobrali. z Kozuchowska czy z aktorka odtwarzajaca Grazyne niezbyt mi Kuszewski pasowal.

marajka

Też tak myślę:). Jako para Marek i Ewa są dobrze dobrani i fajnie się na nich patrzy. Z Hanką to jeszcze w miarę ale z Grażyną to rzeczywiście zupełnie nie dobrani byli. Marek i Ewa mam nadzieję że zostaną już razem, bo naprawdę bardzo się kochają i są pozytywni, tak pasują do siebie z charakteru. Chociaż całe szczęście że w MJM nie zmieniają często tych par jak np w Pierwszej Miłości:).

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

w PM niczego nie mozna byc pewnym ;) za to FABIAN sie przeniosl do MjM wiec pewnie stworzy szczesliwa rodzinke z Natalka choc Ula sobie na niego ostrzy pazurki ;)

marajka

Już bym wolała by był z Ulą, ale pierwsza lepsza:P. W końcu najpierw poznał Natalkę.

marajka

Ja tam też lubię Ewę i Marka. Są świetni. Jak oglądam czasem stare odcinki to Marek nie podoba mi się:P. Teraz jest fajniejszy, chociaż może wątki lepsze miał kiedyś. Dobrą parą pewnie będzie Franek( ten leśniczy tak ma na imię?) z Natalką hahaha. Normalnie para forever. On fajny ale ona- szkoda gadać. I jeszcze znów rywalizacja między siostrami bo one często muszą tego samego chcieć:P. A Werner i Gucio najlepsi:P.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

Werner (Jacek Kopczynski) bardzo fajna rola swojja droga. co do Gucia super pomysl, ze wzial go ze schroniska (taka misja spoleczna:) )

marajka

fajnie fajnie, za mało jest zwierząt w serialach. On to jest taki jak Stefan kiedyś z Bruderem:P.

ocenił(a) serial na 5
Penelope261988

Basia i Lucjan, Ewa i Marek (szkoda że Hani nie ma z Hania i Marek to też fajna para była), Werner i Anna, i chciałabym żeby Tomek był w końcu z Agą.

marajka

Ewa i Marek rzeczywiście
bardzo lubiłam Mirkę i Irka, no ale ich już nie ma właściwie

magdanm

A no właśnie Irek i Mirka wybuchowa para i fajna:P. Szkoda że ich nie ma i ciekawe czy kiedyś jeszcze ich zobaczymy..

ocenił(a) serial na 7
Penelope261988

Skoro nie mogą mieć dzieci, to scenarzyści widocznie nie potrafią im wymyślić innego wątku.