niech ta Ewa nie wyjeżdża za granicę, bo jeśli wyjedzie to ona może zdradzić Marka. A nie chce żeby Marek wiązał się z tą głupią Anną. Ewa ma zostać. A Tomek jest głupi, to nie jest szczery z Agnieszką a myślałam że dalej będą razem, a jak tak dalej Tomek będzie nieszczery wobec Agi i jak będzie odpychał Agę jak chce mu pomóc to ich związek się rozpadnie, a Aga długo czekała żeby być z Tomkiem i ja też długo czekałam na to by Aga była z Tomkiem.
Trochę zagmatwałaś, ale generalnie nie ma się co tym tak przejmować, to tylko serial. Ja tam się cieszę, że ten związek się rozpadnie, bo to dwa sztywniaki są i niezbyt do siebie pasują. Natomiast tym, że Ewa zdradzi Marka nie powinnaś się martwić- bardziej martw się tym, że Marek Ewę zdradzi, bo ta opcja jest o wiele bardziej prawdopodobna:).
ja wiem że to tylko serial, i ja tym aż tak mocno nie żyje, bo jestem od zeszłego roku melomanką dzięki serialowi ,, Anna German " , i ,, Jaka to melodia ? ". A Tomek jest głupi i życzę mu żeby się poprawił i żeby w swoich problemach uwzględnił Agnieszkę bo to jego ukochana, chciałabym żeby wzięli ślub.
Chyba już go zdradza, w końcu w Z jak Zdrada tylko to napędza tzw. akcję.
W ogóle Ewa zabawna była z tym push,upem w łóżku ;)
Chciała chyba Marka usposobić przychylnie przed podaniem mu trucizny pt: wiesz, mam taki pomysł, wyjadę sobie jeszcze na pół roku, tym razem za ocean, i oczywiście z dupkiem, o którego jesteś zazdrosny. Ale nie martw się kochanie, to przecież drobiazg. A ślub przełożymy, co tam ślub, nic ważnego.
Ona jest jednak głupsza niż mi się zdawało ...
Niby wszystkie wykształcone i kariery porobiły, a co do czego przyjdzie, to wychodzi na jaw, że intelektualnie zatrzymały się na poziomie gimnazjum. Kluźniakowa w ciąży była i nie mogli nic innego wymyślić, jak wyjazd właśnie- stąd też push up, o którym piszesz:). To wynik błogosławionego stanu, tu i ówdzie się rośnie.
O ciąży aktorki to nie wiedziałem, ale fakt faktem, rośnie się ;)
Ale zachowanie Ewy tak jak piszesz, poziom gimnazjum. I jeszcze zdziwiona reakcją Marka ... A gdyby się od razu bez problemu zgodził to pewnie pomyślałaby że już jej nie kocha, albo nawet inną ma :D Tak źle, i tak niedobrze.