PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

wiem, że to trochę spóźnione sprawy, ale jako fankę (: nurtuje mnie to. nie wiem co łukasz robił z kolegą takiego, że ten kolega trafił do szpitala i o co hanka pokłóciła się panią (zapomniałam jak sie nazywają postacie bo już dawno nie oglądałam), którą peter szantazuje(tą blondynką). jesli ktos wie to będę wdzięczna za wytłumaczenie... ;)

zzzzzzzzzzzz

aha, jeszcze chciałam dodać, że ten kolega w serialu nazywa się maciek a tej kobiety nie mogę sobie przypomnieć, ale chyba dobrze wytłumaczyłam, o którą mi chodzi:/

ocenił(a) serial na 8
zzzzzzzzzzzz

kolega łukasza to Maciek a jego tato to Rafał znajomy marty ,oglodaj powtórki to wrzystkiego się dowiesz.

Nara !!!!!!

ocenił(a) serial na 8
zzzzzzzzzzzz

Łukasz pojechał z kolegą na żagle opiekunem był Jacek były mąż Marty a łukasz bez zgody opiekuna wzieli żaglówkę i wypłyneli mieli wypadek łódka sie wywróciła i dlatego kolega trfił do szpitala,daej nie pamietam sorki!!!

tom35_71

ok, wielkie dzięki za wytłumaczenie pierwszego pytania. a co do powtórek to niedługo nie będę miała dostępu do tv więc nie wiem... może jednak ktoś bedzie wiedział :#

zzzzzzzzzzzz

jeśli dobrze pamietam, to alicja posądziła hankę o to, że przyjaźni się z nią tylko dla pieniędzy. wcześniej hanka namawiała alicję zeby nie dawała pieniędzy peterowi. ona jednak dała.

joasia1990

ooo dzięki! teraz już conieco rozumiem :]

ocenił(a) serial na 1
zzzzzzzzzzzz

Ja to widziałem tak:

Łukasz bawił się z kolegą w rozbieranego pokera, a ze ciągle przegrywał wydymił z mu główki i wymyślił jakąś scieme z żaglówką....

Hania pokłóciła się z panią Agnieszką W. o to który samochód jest lepszy, superbajerancki Golfik po tuningu (wykonanym przez natalkę), czy jakis tam Merced. Koleżanka powiedziała Hani "masz brudne buty", po czym Hania wybiegła z pokoju z płaczem.

Mam nadzieje, że pomogłem, a teraz wracam do oglądania tego super-hiper-najlepsiejszego serialu. :P