pojechałem na wigilie (byli wszyscy Wujkowie i Ciocie) zaczęli się podniecać tym czymś a ja im mowie "boże jak możecie oglądać ten lipny serial"
na to oni "to powiedz czemu tyle osób to ogląda skoro to takie słabe jest"
a ja "no cóż, ludzi ciągnie do gówna"
nastała cisza i od tamtej pory przestali się do mnie odzywać.
Przez taki głupi serial takie coś, ech.
Ludzie ogladaja ten serial bo puszczany jest w tzw. porze najwiekszej ogladalnosci i chcac nie chcac wiekszosc i tak go obejrzy((w dzisiejszych czasach jest czyms nienormalnym zeby telewizor miedzy 16ta a 22ga nie byl wlaczony)).Moim zdaniem dziala tu efekt POJEDYNCZEGO MOCNEGO KOPNIECIA w dzisiejszy czasach mniej wyraznego.Ale kiedys kiedy byly AZ 2pr i AZ jedna TV w czasach gdy repertuar byl na najwyzszym poziomie w historii PRL,a w co 10 bloku byl magnetowid, w co 1000 antena satelitarna((oczywiscie jedno i drugie cudo tech przypisuje Polsce lat 80-tym)) ogladalnosc od 16tej do 22iej byla niemal 100procentowa(oczywiscie kablowki z ideologicznych powodow nie moglo wtedy byc)I taki serial-tasiemiec oczywiscie niezbyt popularny w swiecie kapitalistycznym "Niewolnica Izaura" ogladalo srednio 80procent TVwidzow-dzis z powodu TVprzesytu jest to niemozliwe ale ogladalnosc bylaby wieksza np po godz 16tej niz przed 16ta i nie na TV Puls(slaby zasieg)kiedy puszczany byl nie tak dawno lecz np na TVP w porze Klanu. -