PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

skarga

użytkownik usunięty

dlaczego moje imie i nazwisko znalazło się w serialu.
nazywam sie Norbert Wojciechowski i proszę o wyjaśnienia oraz jakieś odszkodowanie! Inaczej będę zmuszony złożyć skargę lub sprawę w sądzie! Z poważaniem Norbert Wojciechowski.

użytkownik usunięty

Przepraszam, ale ty jesteś taki tępy czy to jest tylko taka zabawa?
Czy naprawdę uważasz, że jednemu psu Burek na imię?

Zdaje się, że pan Norbert wziął swoją wypowiedź za żart, nie wszyscy jednak to zrozumieli

użytkownik usunięty

ja też nazywam się Norbert Wojciechowski, :-)))
Pozdrawiam.
N.W.

użytkownik usunięty

Ja bym się cieszyła jagby moje imię i nazwizko było w tym filmie .To ja bym oszalała z radości

użytkownik usunięty

Nazywam się małgosia mostowiak pozdrawiam wszystkich aktorów z filmu M jak miłość

użytkownik usunięty

Dzień Dobry Wszystkim. Jestem piękna Anna Mucha i bardzo cieszę się że gram w tym wspaniałym serialu.

Z poważaniem A. M.

użytkownik usunięty

jesteś kretynem przynajmniej jesteś sławny hahaha

ocenił(a) serial na 1

Moje imię zaczyna się na 'M'. Proszę o przelew 30 tyś odszkodowania na moje konto. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

nom i co ztego ze tak cie nazwali jak mozesz od kogos brac odszkodowanie nie rozumiem cie zamiat sie cieszyc ze jest twoje imie i nazwisko w popularnym serialu to ty wybrzydzasz co ci to przeszkadza wrzuc na luz człowieku

użytkownik usunięty

ja bardzo lubie m jak miłosc i bardzo bym chciala poznac tych wspaniałych a nawet zagrac w tym filmie pozdrawiam buzka

użytkownik usunięty

Skoro nie chcesz by Twoje imię i nazwizo było sławne, to po co się podpisujesz na forum, dupek!!!