W tym serialu to wszyscy się zdradzają. Nie znalazłam postaci która nie miałaby romansu xDD
No ale ci seniorzy rodu (niewiem jak im na imię w serialu) to raczej się nie zdradzali...
M jak miłość to polska Moda na sukces;)
Jak to nie? A maz Simony? Zdradzal ja z jakas niemiecka zdira! A Barbara tez miala romans z Lasota, ktory jest ojcem Michala, ktory potem zostale mezem Malgosi corki Barbary, co potem sie okazalo, ze jak byl w USA to mial romans z tym gejem Grzegorzem, ktory potem zostal przyjacielem Malgosi. Wracajac do sprawy Barbary to przeciez potem okazalo sie, ze Marysia, ktora maz Krzysztof zreszta zdradzal z corka swojej sekretarki Ewa, z ktora sam ma corke, a potem Ewa miala romans z tym doktorem, ktory dostawial sie wczesniej do Marysi, no i okazalo sie, ze Marysia nie jest corka Lucjana tylko wlasnie tego Lasoty.
Każdy z każdym :D Jeszcze niedługo dojdzie do tego że Natalka będzie miała romans xD
Przeciez to juz oniemal do tego doszlo!!! Co ty nie ogladasz M jak Milosc? To ci powiem. Ostatnio Natalka napalenie czatowala w internecie z jakims staruchem zboczuchem i to w tajemnicy przed osobami doroslymi i Hanka! Nie wiem co wyrosnie z tej dziewczyny jak juzjej teraz takie rzeczy w glowie!
Oglądam M jak miłość bardo rzadko jak mi się nudzi i tego wątku akurat nie widziałam.A ja wiem co z niej wyrośnie pewnie- latawica xDD
no rozumie tez nie zawsze mam czasz obejrzec! latawica i ladacznica z niej bedzie! demoralizuje polska mlodziez! a mateusz jej brat tez nie lepszy juz balamuci dziewczyny! martwi mnie tez postac lucka, ktory czesto wymyka sie do owiec a potem w tle slychac niepokojace odglosy!! ja juz nawet nie chce myslec co tam sie dzieje! wg mnie ta cala sodomia i gomoria jest wina pani ilony lepkowskiej ktora wariuje z braku chlopa!
Dla mnie ta kobieta robi sie nie mozliwa! Przenosic swoje frystracje sekxulne na caly narod polski! to dopiero trzeba miec tupet i to jescze w publicznej telewizji!