PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52024
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

ulubione postaci

ocenił(a) serial na 4

nie ogladalam tego serialu z 5 lat wiec mam teraz swieze spojrzenie no i poza tym jest sporo nowych osob. chyba Ewa grana przez Dominike Kluzniak jest w porzadku, w miare okay Joanna i ze starych postaci Tomek. za to Maria ciezkie klimaty, Cichopek jak nie sprawdzala sie w dramatycznych scenach tak sie nadal nie sprawdza. Pawel spoko, Piotrek nadal dretwy. ta dziewczynka Basia jest fajna.

marajka

Ulubione - bezwzględnie Lucjan. Kiedyś Kamil, ale go już nie ma. Marcina lubię. Tak "w miarę" - Janka, Antka, Magdę, Andrzeja. I tego Chińczyka, nie pamiętam imienia.

ocenił(a) serial na 4
Noane

Jakiego Chińczyka, dyć to Japończyk :D

andre_

Co za różnica :D

ocenił(a) serial na 4
Noane

Mniej więcej taka jak między Polakiem a Rosjaninem, czy innym Bułgarem. :D

ocenił(a) serial na 6
marajka

Anna Gruszyńska ;)

użytkownik usunięty
marajka

Oczywiście Lucek i zaginiony Kisiel. Reszta, poza może Anką albo Joanną, to męczennicy i nudziarze, a także w przypadku Kisielowej i Baśki moherowe berety.

ocenił(a) serial na 4

tak, Anna jest fajna i ladnie wyglada (Arciuch)

marajka

Werner z Guciem najlepsi :) A poza tym to Mirka, ojciec Kingi z Filarskim i zaginiony Kisiel

milenasy

Też lubię Annę ale ma twarz starą pomarszczoną jak 50 latka.

ocenił(a) serial na 4
Kapitan_Stopczyk

nie zauwazylam

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Oj Gucio - tak tak tak ;) werner tez ujdzie :) fajnie, ze motyw ze schroniskiem a nie jakis akita czy buldozek

marajka

Kiedyś to były postacie... Kamil wiadomo latał za panienkami ale chociaż stawiał jasno sprawę że taki jest:), był ciekawą postacią, a później jeszcze jego przemiana bo naprawdę zakochał się w Magdzie, oczywiście trio Simona, Kisiel, Lucek- Kisiel wzdychał do Simone, i ciągle ją porównywał do swojej Zochy na którą narzekał, a Lucjan uciekał ciągle przed Simoną, która go denerwowała, to było śmieszne jak się ukrywał albo do małego wtedy Mateusza że trzeba wiać bo ta baba idzie, oczywiście wszelkie wątki z Kisielem i Luckiem były dobre i szkoda że już nie ma ich partyjek szachów, jak się kłócili i sobie dogryzali. Nawet Badecki był fajny, mimo że zdradzał żonę i tak się go lubiło bo było w nim coś interesującego. Hankę najpierw nie lubiłam, ale później też była ciekawą postacią i nie irytowała mnie raczej, oczywiście Peter i Alicja, nawet Grażyna była "fajna", taka ciekawa można powiedzieć, wiedziała czego chce i chciała to dostać. Teraz taka jest Janka ale jej jakoś nie lubię.

Teraz już takich postaci nie ma. Jedynie Asia bo jest taka wesoła i promienieje, w przeciwieństwie do innych sucharów bez masła, dżemu czy miodu:), non stop narzekających na swój los. Jeszcze ujdzie Marek, kiedyś był irytujący a teraz nawet ok, ale reszta?

Penelope261988

Ale tak ogólnie wydaje mi się że niektóre postacie są podobne do tych wcześniejszych. Np właśnie Janka jest podobna do Grażyny, która była egoistką i rozbijała związki " po trupach do celu", Ala podobna do Marty bo wszyscy się za nią uganiają, a jest nudna i ciągle narzeka, ale chociaż ładniejsza, Marcin podobny do Kamila, no i też do Pawła, bo wcześniej zarywał do każdej panny, a teraz się ustatkował przy Kaśce, Maria będzie w przyszłości zastępował Barbarę, Asia zastępuje Gośkę, jest ładniejsza i fajniejsza z charakteru, ale jednak z wyglądu podobna, zwłaszcza do nowego wyglądu Gośki, jeszcze trochę takich postaci jest ale już nie chce się wypisywać. Może się mylę, ale wiadomo że skoro jednej postaci np nie ma, to przyda się zrobić inną postać np kobieciarza skoro Paweł już nie jest, a Kamila nie ma.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

przyroda nie zna prozni ;) a wiadomo, ze charaktery musza byc roznorodne. ja nie tesknie za starymi czasami... co bylo to bylo i trzeba isc do przodu - przeciez nie da sie maglowac w kolko tego samego. przynajmniej nie doslownie. kiedys bardzo irytowal mnie Kuba. zwlaszcza watek jego milosci z Bialorusinka czy Ukrainka. wtedy chyba przetalam ogladac - to bylo takie mdle i nieznosne. teraz duzo swiezosci wnosi Asia. ale i Ewa czy Anna sa fajne. watki z Wernerem dosc zabawne.

marajka

No tak, wiadomo że idzie się naprzód:). Muszą być zarówno stare jak i nowe postacie. To prawda Ewa też jest ok i może być jeszcze ciekawie, bo kto wie czy ojciec Antka nie wróci i wtedy będzie się działo:), ale to znowu będzie identycznie jak w przypadku Ali, Pawła, Jurka i Basi. No ale cóż:). Werner też ciekawa postać ale taka ulubiona też nie, zabawny i szczery to on jest jak na tej kolacji gdy chcieli spiknąć Magdę z Olkiem. Kuba mnie jakoś nie irytował, szkoda mi też było tej ukrainki Nataszy jak umarła, ale prawda że jakieś to mimo wszystko było nudne:).

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

jezeli mialabym sentyment do czegos to faktycznie Kisiel, Lucek, Simona i do tego dodalabym Stefana. to byly fajne watki

marajka

z obecnych bohaterów lubię (kolejność przypadkowa):
1. Pawła (gra aktorska wiadomo jaka jest), ale ogólnie charakter ma fajny, zaradny, odpowiedzialny, można na niego liczyć, jak się zakocha to jest wierny etc.
2. Ewę - ciepła, spontaniczna, naprawdę fajna osoba, duży talent aktorki, mimo braku oczywistej ładnej buzi stworzyła bohaterkę, którą chyba niemal wszyscy lubią
3. Marcin - wiadomo, niedojrzały czasem etc., ale mimo wszystko ma dużo wdzięku i rozumiem, że nastolatki mogą się nim jarać;-)
4. Filarski - nie oglądałam serialu w czasach kiedy był szują, ale teraz wątki z nim są groteskowo śmieszne
5. Mirka i Irek - mogłoby być ich więcej, fajna chemia jest między nimi i fajne dialogi
6. Andrzej - przystojny odpowiedzialny, kiedy trzeba rozśmieszy, kiedy trzeba pocieszy
7. Werner - też ciepła postać i zabawna

.