I znów kolejna komedia-romantyczna z niezbitym romansem, ale za to z porządnym humorem.
Takie moje zdanie troszkę szkoda, że komedia była tworzona praktycznie tylko na podstawie
dolegliwości głównego Bohatera, ale naprawdę niezłe "jaja" z tego wychodzą. Ta produkcja jest
prze-zabawna. Super się ogląda... Jak zaczynałem odcinek to zaraz się kończył, tak dobrze się
bawiłem przy oglądaniu tej serii, szkoda że takie krótkie, ale cóż... Moja ocena 10/10.
Zachęcam do wypowiedzi, pozdro !
Btw, znacie jakieś ciekawe produkcje z komedii-romantycznych, których bym nie widział, a byłyby
godne obejrzenia ? Może być z dramatem x] (dzięki dramatowi co niektóre produkcje potrafią być
naprawdę dobre). Jeżeli tak, to wyślijcie wiadomość na mój profil na Filmweb'ie z jakimś Anime.
Z góry dzięki.
Co Ja mówię... Piszcie na moje GG (2614069). Będę wdzięczny za jakieś propozycje x]
Obejrzałem, i anime no niema co jest zabawne, kreska nie jest brzydka ale szczerze mówiąc kolejne odcinki o tym samym mi się nie podobały tzn. 12 Odcinek z rzędu o znęcaniu się na głównym bohaterze, muzyka też była raczej średnia. Ogólnie anime całkiem fajne. A z anime które mógłbym ci polecić to Sora no Otoshimono, Koihime Musou to drugie raczej bez romansu.