PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119535}

Mała księżniczka

Shōkōjo Sara
1985
7,7 2,2 tys. ocen
7,7 10 1 2167
Mała księżniczka
powrót do forum serialu Mała księżniczka

:o ojej szukałam tej bajki...mam związane z nia wspaniale wspomnienia ehh troche inaczej ja zapamietalam ale strasznie chciala bym ogladnac ja ponownie..ma ktos moze te bajke ?

struna_janis

Na www.youtube.com jest dużo filmików z Małej Księżniczki ale po niemiecku. Muisisz wpisac hasło: kleine Prinzessin Sara. Są tam wszystkie odcinki, każdy podzielony na 3 części np. folge 1(1/3), (2/3) itd.

Betinka

:D dzieki !!! :>> super wielkie dzieki, lacze sie z tobą w miłosci do muminków przecudowna bajka, pozdrawiam gorąco z drugiego konca polski :PP

struna_janis

A teraz na YouTube można znaleźć odcinki w oryginalnym japońskim dubbingu, ale są pokazane napisy tłumaczące na angielski, tym razem hasło to: Little Princess Sara. Szkoda że nie ma w polskim dubbingu:(((

ocenił(a) serial na 7
Betinka

Taka wersja z japońskim dubbingiem też jest dobra:)

struna_janis

http://pl.youtube.com/watch?v=6p-bvW6sauo tutaj masz filmik po polsku z piosenka poczatkowa Sary :P

AgNeSssA

Na YouTube są już odcinki Małej Księżniczki po polsku ;D

arczewka5

Faktycznie i to dopiero są świeżo wstawiane. Jak super;))) swietny jest nasz dubbing, dobrze dobrany, chociaż spodziewałam się że Amelia miała milszy milszy głos;dd no ale tyle juz z pamieci mogło wylecieć po latach dlatego mamy szansę wszystko sobie przypomnieć od nowa. Odcinki sa zatytułowane Mała Księżniczka (Little Princess Sara-polish)

Betinka

co to sie stało z tymi odcinkami na YT? czesc ogladnelam wyjechalam a jak wrocialam to juz reszty nie znalazłam ....:<

Struna_Janis_Joplin

Pewnie znowu się uczepili o prawa autorskie i autorka musiała je usunąć;( ale one i tak łącznie trwały ze 2 godziny tylko;(

ocenił(a) serial na 9
Betinka

nie widziałam tego, ale to była pewnie ta dwu częściowa skrócona pełnometrażowa a nie ta odcinkowa co leciała w tv .
Tą dwuczęściową łatwo znaleźć na necie

ocenił(a) serial na 10
Betinka

Rzeczywiście kilka lat temu oglądałam na YT, ale ni ma. Skrócona werska 3h, to profanacja wspaniałego, lecz smutnego serialu.