PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603643}
7,3 659  ocen
7,3 10 1 659
Ma-i Peu-rin-se-seu
powrót do forum serialu Ma-i Peu-rin-se-seu

Rewelka ;D

ocenił(a) serial na 10

Coś cudownego !!! Ta drama jest po prostu perfekcyjna, fabuła ciekawa, czarne charakterki wkurzające, świetna gra aktorska, dobór aktorów świetny są piękni młodzi i zdolni :) Ahhh te długaśne rzęsy Park Hae Yeonga ;) 10/10 Polecam szczególnie kobietom. Ale mężczyzno jeśli chcesz rozkochać swoją damę w dramach to ta produkcja jest do tego celu najodpowiedniejsza ;)

ocenił(a) serial na 8
NikaDominika15

popieram, świetna drama, a odcinki tak wciągające, że niemiłym zaskoczeniem były napisy końcowe-tak szybko się je oglądało

ocenił(a) serial na 9
katarzynaher

popieram, nie myślałam że aż tak się wciągnę... cała drama minęła bardzo szybko, warto obejrzeć

ocenił(a) serial na 9
NikaDominika15

" Ale mężczyzno jeśli chcesz rozkochać swoją damę w dramach to ta produkcja jest do tego celu najodpowiedniejsza" hehe, ja jestem faceten i akurat oglądam tę dramę. Szczerze to bardziej mnie wciągnęła drama "Personal Teaste". Sobiście nie przepadam za typowymi romansidłami, ale można dzięki takim serialom zobaczyć jak na świat patrzą kobiety. Polecam innym facetom oraz przedstawicielką płci pięknej.:)

ocenił(a) serial na 9
NikaDominika15

Drama rzeczywiście wspaniała, chociaż niestety czuję drobny niedosyt po zakończeniu. Zamiast otwartego zakończenia woałabym zobaczyć śluuuuub ^ ^ Jak już ma być słodko, to słodko do końca :D :D