Serial ten wspominam bardzo dobrze. Pamiętam te sobotnie wieczory na Polonii 1. Zawsze podziwiałem McGyvera za pomysłowość. Przedewszystkim podobała mi się i podoba to, że nigdy nie używał broni palnej. Dziś pokażcie mi serial sensacyjny gdzie główny bohater nie używa broni. Dziś lobby zbrojeniowe w stanach są bardzo silne, i dla reżysera akcja+broń wydaje się bramą do sukcesu. Chętnie wracam do serialu z przed lat żeby odpocząć od bezmyślnych strzelanek, i wysilić szare komórki, zastanawiając się "czy to jest wogóle możliwe"?
Ja też pamiętam te sobotnie wieczory na Polonii 1, nawet pamiętam, że serial zaczynał się o 20:00... Ach, to były dobre czasy... MacGyver'a oglądam zresztą do dziś. :)
Macgyver i Drużyna A to moje seriale z dzieciństwa. Kiedy miałam 6 7 lat ogladalam kazdy odcinek tych seriali na polsacie. Pamiętam ze w poniedziałki, środy i piątki puszczali Maca a we wtorki i czwartki drużyne o godzinie 19.00
Ach......... to były zajefajne czasy
Co prawda odpowiedź po 7 latach ale zauważyłem że oglądam obecnie trzy seriale i w każdym z nich główny bohater nie używa broni pomimo, że są to seriale sensacyjne i w sumie mogliby. Te seriale to Dexter, Lie to me i Mentalista :)