PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39077
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Bez pistoletu

użytkownik usunięty

Serial ten wspominam bardzo dobrze. Pamiętam te sobotnie wieczory na Polonii 1. Zawsze podziwiałem McGyvera za pomysłowość. Przedewszystkim podobała mi się i podoba to, że nigdy nie używał broni palnej. Dziś pokażcie mi serial sensacyjny gdzie główny bohater nie używa broni. Dziś lobby zbrojeniowe w stanach są bardzo silne, i dla reżysera akcja+broń wydaje się bramą do sukcesu. Chętnie wracam do serialu z przed lat żeby odpocząć od bezmyślnych strzelanek, i wysilić szare komórki, zastanawiając się "czy to jest wogóle możliwe"?

użytkownik usunięty

Ja też pamiętam te sobotnie wieczory na Polonii 1, nawet pamiętam, że serial zaczynał się o 20:00... Ach, to były dobre czasy... MacGyver'a oglądam zresztą do dziś. :)

używał rewolweru - zamiast klucza francuskiego ;-)

ocenił(a) serial na 10
PaskudnaWiedzma

Macgyver i Drużyna A to moje seriale z dzieciństwa. Kiedy miałam 6 7 lat ogladalam kazdy odcinek tych seriali na polsacie. Pamiętam ze w poniedziałki, środy i piątki puszczali Maca a we wtorki i czwartki drużyne o godzinie 19.00
Ach......... to były zajefajne czasy

Co prawda odpowiedź po 7 latach ale zauważyłem że oglądam obecnie trzy seriale i w każdym z nich główny bohater nie używa broni pomimo, że są to seriale sensacyjne i w sumie mogliby. Te seriale to Dexter, Lie to me i Mentalista :)

ocenił(a) serial na 10
renardiaga

ale zaden nie jest tak pomyslowy jak Mac:-) a ile babek zawsze ma farciarz jeden:-) podobno raz mac na jeden plan zdjeciowy przyszedl w dziurawych skarpetkach:-) moze niemial kobiety?????tego nieudalo sie ze spinki zrobic:-)