PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39092
7,2 15 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Z tego co wiem premierowe odcinki będą w południe o 15:25, a powtórki rano. Jak będę wiedział coś więcej to napiszę.

ocenił(a) serial na 9
Hubert7671

Chyba przeceniłem TVS. Odcinki są przycinane z 4:3 do 14:9 oraz są tak chu jowo zakodowane, że pikseloza tu to chleb powszedni. Najśmieszniejsze jest jednak to, że lektorem jest Marek Lelek i jest to dokładna kopia strumienia audio wersji z TV Puls. Serio. Nawet na końcu lektor mówi na zlecenie TV Puls. Poza tym audio jest tak koszmarnej jakości - ciągle słychać przerwy, szumy - widocznie kilka lat temu ktoś zgrywał odcinki z TV Puls na VHS, a później podłożył dźwięki pod obraz z dvd i wrzucił do internetu, i teraz TVS sobie kupiła prawa do serialu, ściągnęła se pewnie odcinki z torrenta wstawiła swoje logo i znaczek 12 i takie cacko emitują w telewizji. Żenada.

ocenił(a) serial na 9
Hubert7671

Trochę za szybko napisałem ten komentarz. Odcinek pilotażowy był dziwnie powiększony, a następnie przycięty do 14:9. Oraz na końcu sprytne sku rwysyny, aby się nikt nie skapnął, że to wersja z puls podłożyli dźwięk końcowych napisów na oryginalne. Przemawia też za tym to, że jakość muzyki na końcu jest o wiele wyższa niż w trakcie odcinka. Jak to będzie później zobaczymy jak co to ja na bieżąco piszę.

ocenił(a) serial na 10
Hubert7671

Bo to jest TVS oni zawsze kazdy serial jaki kupia to w najgorszej wersjii, tak samo bylo z serialem Kameleon i Bonanza . Taka wersje najgorsza zawsze kupuja ze jest albo ostatni dzwiek lub zlej jakosci obraz, bo to sa zwykle zapychacze antenowe . Po co maja kupowac dobra wersje za wieksze pieniadze jak moga marna za grosze, teraz przed Macgyverem leci tez u nich Sloneczny Patrol i pewnie tez w takiej wersjii jak Macgyver . Jak jest fajny serial w telewizjii gdzies to puszcza go. 1 albo 3 razy z rzedu i potem bardzo dluga przerwa albo wcale juz nie puszczaja . Bylo jak z Nowe przygody Tarzana, Magnum, Nowe przygody flipera na Tvp 2, teraz ostatnio dali cala Drzuzyne A wszystkie odcinki odrazu po tym znowu dali Drzuzyne A do ktoregos tam sezonu nie skonczyli przerwali i potem Macgyver do 5 sezonu 4 sezony cale . Po Macgyver Autostrada do nieba nie cala i teraz Wspaniale stulecie tu jest ponad 100 odcinkow tego serialu, a dokladnie 130 kazdy odcinek trwa w Turcjii 1,5 godziny a tvp podzielilo kazdy odcinek 1.5 godzinny na 45 minut wiec z jednego odcinka zrobili az 3 . Nie dokonczyli tego serialu bo wakacje wiadomo ale mogli by dac jakis inny serial zamiast znowu powtorki Wspanialego stulecia np Macgyver bo oni maja napewno lepsza wersje od TVS .

ocenił(a) serial na 9
GTA1

Tak Macgyvera emitował TVP do czwartego sezonu, później puścili drugi raz Drużynę A, którą emitowali do połowy trzeciego sezonu, a teraz po raz drugi emitują Wspaniałe Stulecie. Zamiast dokończyć emisję Maca to oni puszczają to gówno jeszcze na TVP Historia i Seriale i to daje jakieś 6 godzin w czołówce.

Hubert7671

czy przy Słonecznym patrolu zrobili taki sam myk przy napisach końcowych?

Hubert7671

Wszystko jest w porządku z tą wersją - nie wiem o co Wam chodzi. Ważne, że można zobaczyć, nie powinno się narzekać, bo jest super!

Marta123_11

jak to wszystko w porządku?

makintosz

Normalnie - i na jesień emisja będzie kontynuowana!

Hubert7671

Fajnie, że TVS to emituje !
Grają to:
- od pon-pt o 15:25
- pon-czw o 21:55
Tutaj znalazłem info na temat pozostałych seriali granych w paśmie Serialowego Lata w TVS:
http://www.tvs.pl/informacje/serialowe-lato-w-tvs