MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39215
7,2 11 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Mam złe wieści

ocenił(a) serial na 9

Od 6 października koniec Macgyvera w TVP1. Zamiast niego poleci jakieś tureckie gówno. :(

Martinator

Dalsze odcinki będą o 11:00 + powtórki w nocy (tylko do końca IV serii, czyli 12 odcinków).

ocenił(a) serial na 9
durczog

To nie są pory dla normalnych ludzi, przecież nawet dzieci są w szkołach. A po IV sezonie rezygnują z Maca wogole?

Martinator

Będzie od nowa "Drużyna A".

durczog

Której zapewnie i tak również w całości nie wyemitują, więc nie wiem po co. A zapowiadało się tak dobrze z MacGyverem (biorąc na wzgląd wyemitowanie wszystkich sezonów Drużyny A)

ocenił(a) serial na 8
durczog

Je*ana TVP, a już myślałem, że puszczą wszystkie sezony MacGyvera :/

ocenił(a) serial na 7
durczog

To niedobrze, miałem nadzieje, ze puszczą jeszcze te chyba 3 sezony bo jakoś tak nigdy nie oglądałem szczegółowo jak teraz, kiedyś mnie nudził, teraz czekam na każdy odcinek, a tu tylko majstrowanie w ramówce i majstrowanie.

Irish_Americ

dobra godzina byla na maggavera i lipa jeszcze 3 sezony sa a oni taki numer wywineli prawie jak polsat sie zachowuja

ocenił(a) serial na 8
Irish_Americ

Mogę się mylić ale nie wiem czy TVP kiedykolwiek puszczało serie 5-7. Po raz pierwszy oglądałem serial daawno temu, a teraz kiedy znów zaczęli wyświetlać na TVP1 zacząłem oglądać ponownie. I właśnie odcinki z sezonów 1-3 pamiętałem bardzo dobrze, 4. tak średnio a kiedy okazało się że dalej puszczać nie będą zacząłem oglądać z innego źródła i sezonu 5. w ogóle nie pamiętałem tak jakbym go oglądał po raz pierwszy. Chociaż przyznam że czym dalszy odcinek to bardziej dziwny i odrealniony, trochę podobnie jak w Strażniku Teksaku, kiedy Walker częściej kontaktował się z duchami przodków niż ścigał badguyów.

ocenił(a) serial na 7
aa390004

No właśnie też tak początkowo myślałem, bo ten serial w 1994 roku oglądałem tak od czasu do czasu, w pierwszej klasie szkoły średniej byłem, facet taki harcerzyk i z niczego potrafił zrobić coś, drażniło mnie to, ale były 2 odcinki gdy MacGyver przeniósł się do czasów króla Artura i tam był jego kolega Pete Thornton jako właśnie ten celtycki król, to bodajże chyba 6 sezon bo coś tak kojarzę, więc te odcinki puszczane były, nie wiem jak 7 sezon, niemniej te 2 odcinki pamiętam.

aa390004

TVP1 w latach 90. emitowała tylko serię 1. Wszystkie pozostałe w niedługim czasie pokazała najpierw Polonia1, a potem powtórzył Polsat.