PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39097
7,2 15 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Cytuję "Życiorysy MacGyvera i aktora Richarda Deana Andersona są zbieżne. Urodzili się w tym samym roku, wychowywali się w tym samym rejonie i mają podobne zainteresowania sportowe." ?? Są zbieżne, ale wszystko to samo? OMG :)

A co MacGyvera, to zdobylem wszystkie odcinki, wczoraj obejrzalem pilotowy, a dzis kolejne ;)

ocenił(a) serial na 10
Zeke

heh ja czekam az w polsce wydadza poszczegolne sezony na dvd:):):)Mam nadzieje ze juz niedlugo,Druzyny A sie doczekamy mam nadzieje ze rowniez i tego.

ocenił(a) serial na 10
mihle

No Druzyna A ma wychodzic w TV Okeyu ale niewiem kiedy i zapewniam ze nie wszystkie odcinki.

Nie mieszkamy niestety w USA zeby nam wszystko na DVD wrzucali :( Ale są swoje sposoby :)

ocenił(a) serial na 10
Zeke

A Ty masz wszystkie odcinki macgyvera z napisami wszystkie 139 ??

ocenił(a) serial na 10
mihle

Odcinki wszystkie mam, ale napisów tyle ile na napisy.org :)

ocenił(a) serial na 10
Zeke

a jakie masz jeszce seriale poza A team i macgyver??????

Zeke

Zbieżne to znaczy takie same. :D

ocenił(a) serial na 9
Valenciaa

Ja mam cały zestaw z lektorem. Razem z dwoma filmami fabularnymi które wyszły w 1994 roku. Obecnie zgrywam od nowa z napisami. No i przy okazji oglądam jeszcze raz ;) A co do zbieżności życiorysów to faktycznie też zauwazyłam że są podobne. Obaj grali w hokej za młodu ale RDA musiał porzucic ten sport z powodu kontuzji. Pochodzą zdaje sie z Minnesoty.

Dorota74

Też mam cały zestaw z lektorem ;]