zna ktos tytul odcinka kiedy macgyver w lesie potykal sie z wielka stopa "Sasqutch"?????????
bardzo mi sie podobal!
dzieki Ci!
byl to jedyny odcinek grozy....te mniej thrilerowe ale tez superowe byly z wiecznie zywym murdockiem:) moze tez znasz te odcinki w jakich sezonach byly?
Murdoc wiecznie żywy:
sezon 2 odc. 18 - Partners
sezon 3 odc. 8 - The Widowmaker
sezon 4 odc. 9 - Cleo Rocks
odc. 19 - Unfinished Business
sezon 5 odc. 6 - Halloween Knights
odc. 12 - Serenity
sezon 6 odc. 19 - Strictly Business
sezon 7 odc. 3 - Obsessed.
Mnie najbardziej zapał w pamięć odcinek - Humanity (sezon 6 odc. 2).
Moim pierwym odcinkiem był - Nightmares (sezon 1 odc. 11).
nie wiem jak Ci dziekowac!!!
bardzo podobal mi sie chyba ostani z murdockiem gdy wpadl do szybu kopalni lub ten gdy wszedl w porozumienie z macgyverem i dzialai razem!:)
a moze znas tytuly tych dwoch:?
-gdy pierwszyraz mac spotkal pete'a i murdocka i go sciagali po miescie?(pierwszy sezon,bo nightmares to chyba bylo w gorach ;/ )
-i ten gdy macgyver scaigal morderce i w koncowej scenie przebrany byl za ...ksiedza?:)
ale chyba masz racje,to bedzie partners, i moja wtopa,to sezon drugi:)
a znasz tytul odcnika gdy mac walczyl z wirusem(przywiozl go z jakiegos lasu zrownanego z ziemia) w pewnym laboratorium?
Nie wiem czy chodzi ci o przebranie za księdza w "The Assassin" (sezon 1 odc. 22).
Na razie nie mogę sobie przypomnieć pozostałych tytułów, o które pytasz. Poszukiwania trwają.
Na pewno gdyby te pytania były zadane kilka lat wcześniej odpowiedź na nie zjęła by mi max. 40 sek. :)
Napisz który odcinek podoba ci się NAJbardziej.
kucze, pytam i pytam i glupio ze co chwila post z jednym zapytaniem;/
ale dzieki wielkie:)
tak jak juz wczesniej mowliem to podobal mi sie najbardziej odcinek Ghost ship (tak to ten;)!
a tak syntetycznie mowiac to odcinki z pierwszych trzech sezonow bo byly "przeladowane" pomyslami fajnymi i ogolnie swiezoscia samego serialu...nastepne, szczegolnie koncowe odcniki byly juz bardziej scojologiczne niz techniczne;/
jednak mac to kurde idol z lat mlodosci!
wiesz...odcinek "nightmares" jest o tym antidotum, ktorego dla siebie szuka mac, a nie odcinek z murdockiem w gorach;/ moe to jest tytul jakiegos odicnka wczesniejszego lub poznijeszego z przeciwnikem mcgyvera?
assasina upoluje [;)] i chyba raczej to on....cos mi swita...hm,,chyba ten morderca nazywal sie Zico i pod koniec odcinka chcial zabic za pomoca zatrutej igly
jesli moge jescze prosic Cie o pomoc. to czyznasz odcinek w ktrym mac pete i jaks kobieta byli uwiezieni w willi szalenca ktorego gral chrisopther neame?
a czasem odp sie nie przejmuj - grunt to dobry tytul i bedzie!:)
dzieki jeszcze raz!