PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39076
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

zna ktos tytul odcinka kiedy macgyver w lesie potykal sie z wielka stopa "Sasqutch"?????????

priap

sezon 3
odcinek 4
"Ghost ship"

Czemu pytasz? podobał się?

Eliv

bardzo mi sie podobal!

dzieki Ci!

byl to jedyny odcinek grozy....te mniej thrilerowe ale tez superowe byly z wiecznie zywym murdockiem:) moze tez znasz te odcinki w jakich sezonach byly?

priap

Murdoc wiecznie żywy:

sezon 2 odc. 18 - Partners
sezon 3 odc. 8 - The Widowmaker
sezon 4 odc. 9 - Cleo Rocks
odc. 19 - Unfinished Business
sezon 5 odc. 6 - Halloween Knights
odc. 12 - Serenity
sezon 6 odc. 19 - Strictly Business
sezon 7 odc. 3 - Obsessed.

Mnie najbardziej zapał w pamięć odcinek - Humanity (sezon 6 odc. 2).
Moim pierwym odcinkiem był - Nightmares (sezon 1 odc. 11).

Eliv

nie wiem jak Ci dziekowac!!!

bardzo podobal mi sie chyba ostani z murdockiem gdy wpadl do szybu kopalni lub ten gdy wszedl w porozumienie z macgyverem i dzialai razem!:)

priap

a moze znas tytuly tych dwoch:?

-gdy pierwszyraz mac spotkal pete'a i murdocka i go sciagali po miescie?(pierwszy sezon,bo nightmares to chyba bylo w gorach ;/ )
-i ten gdy macgyver scaigal morderce i w koncowej scenie przebrany byl za ...ksiedza?:)

priap

ale chyba masz racje,to bedzie partners, i moja wtopa,to sezon drugi:)

a znasz tytul odcnika gdy mac walczyl z wirusem(przywiozl go z jakiegos lasu zrownanego z ziemia) w pewnym laboratorium?

priap

i ten gdy ze starszym malzenstwem uciekali przed trzyosobowa (?) mafia w jakims wymarlym miescie?

priap

może chodzi o "Kill Zone" (sezon 3 odc. 11) ?

priap

Nie wiem czy chodzi ci o przebranie za księdza w "The Assassin" (sezon 1 odc. 22).
Na razie nie mogę sobie przypomnieć pozostałych tytułów, o które pytasz. Poszukiwania trwają.
Na pewno gdyby te pytania były zadane kilka lat wcześniej odpowiedź na nie zjęła by mi max. 40 sek. :)

Napisz który odcinek podoba ci się NAJbardziej.

Eliv

kucze, pytam i pytam i glupio ze co chwila post z jednym zapytaniem;/
ale dzieki wielkie:)

tak jak juz wczesniej mowliem to podobal mi sie najbardziej odcinek Ghost ship (tak to ten;)!

a tak syntetycznie mowiac to odcinki z pierwszych trzech sezonow bo byly "przeladowane" pomyslami fajnymi i ogolnie swiezoscia samego serialu...nastepne, szczegolnie koncowe odcniki byly juz bardziej scojologiczne niz techniczne;/
jednak mac to kurde idol z lat mlodosci!

wiesz...odcinek "nightmares" jest o tym antidotum, ktorego dla siebie szuka mac, a nie odcinek z murdockiem w gorach;/ moe to jest tytul jakiegos odicnka wczesniejszego lub poznijeszego z przeciwnikem mcgyvera?

assasina upoluje [;)] i chyba raczej to on....cos mi swita...hm,,chyba ten morderca nazywal sie Zico i pod koniec odcinka chcial zabic za pomoca zatrutej igly

jesli moge jescze prosic Cie o pomoc. to czyznasz odcinek w ktrym mac pete i jaks kobieta byli uwiezieni w willi szalenca ktorego gral chrisopther neame?

a czasem odp sie nie przejmuj - grunt to dobry tytul i bedzie!:)

dzieki jeszcze raz!

priap

Willa szaleńca:
"Deathlock" (sezon 1 odc. 12).

priap

Christopher Neame jako Quayle gra również w "Legend of the Holy Rose"
w cz. 1 i 2 oraz w "Good Knight MacGyver".