PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39076
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

pomoc

ocenił(a) serial na 10

posiada moze ktos wiedze w ktorych odcinkach występował słynny przeciwnik MacGyvera Murdock ;)??

ocenił(a) serial na 10
mati77

Uwielbiałam tego przeciwnika MacGyvera. Odradzał się, jak feniks z popiołu.

ocenił(a) serial na 10
karoman4

dokładnie. najlepsze były odcinki z Jego udziałem ;) http://www.youtube.com/watch?v=gozY_9zRrJw

ocenił(a) serial na 10
mati77

Albo wtedy, jak Pit myślał, że MacGyver miał obsesje na punkcie Murdocka, bo ciągle go słyszał. A okazało się, że on na prawdę wrócił. ;-)

ocenił(a) serial na 10
mati77

Przy ostatnim starciu w tym filmiku, co dałeś, widziałam, jak Murdock wyskoczył z samochodu.

użytkownik usunięty
karoman4

Michael Des Barres grał tą postać kapitalny Aktor widziałem go w Melrose Place .Pamiętasz może w których odcinkach się pojawiał ?

ocenił(a) serial na 10

Ale pytasz o odcinki, którego serialu?

użytkownik usunięty
karoman4

Maca a widziałaś Melrose Place świetny serial polecam

ocenił(a) serial na 10

Chyba jeden odcinek widziałam. Trochę podobne do serialu ''Savannah''.

A co do MacGyvera, to użytkownik @3sty podał już odcinki, w których pojawiła się postać nieśmiertelnego Murdock'a.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie widziałem Savannah więc nie będę porównywał

ocenił(a) serial na 10

Jak będziesz miał okazję, to sobie obejrzyj.

ocenił(a) serial na 8
karoman4

Ja przygodę z MacCyverem już zaczełem na początku lat 90 ,dzięki uprzejmośći stacji telewizyjnej ,,Polonia 1 ,, http://www.youtube.com/watch?v=Ge9xG54Gj4A

mati77

"Partners", "The Widowmaker", "Cleo Rocks", "Halloween Knights", "Serenity", "Strictly Business", "Obsessed".
Pozdrawiam !

3sty

Tylko w tych? Czy może w jakichś jeszcze wystąpił?

ocenił(a) serial na 9
Xerxo

Tylko? Wychodzi po jednym odcinku na sezon, ale, że w pierwszym sezonie go nie było, to w jednym sezonie masz aż dwa odcinki z Murdockiem. Ile byś ich chciał? Co drugi?

lostek815

Ile bym chciał? Im więcej tym lepiej. Spytałem gościa tylko czy to komplet. Nie ciśnieniuj się tak. A gdyby Murdock występował w co drugim odcinku to byłbym tym faktem zachwycony.

ocenił(a) serial na 9
Xerxo

Po prostu skoro koleś odpowiedział w temacie, w którym ktoś pyta w jakich odcinkach pojawiał się Murdock i ładnie wypisał te odcinki, to chyba oczywiste, że wypisał wszystkie. Tym bardziej, że wypisał je w odpowiedniej kolejności. I to przykre, że oglądałeś MacGyvera tylko dla Murdocka. Owszem, odcinki z nim były fajne, ale wszystkie inne również. Ba! Było sporo lepszych odcinków od tych z Murdockiem. Jakby każdy odcinek miał być z nim, to serial mógłby się nazywać MacGyver vs. Murdock...

lostek815

Dlaczego kłamiesz? To co wyprawiasz jest kompletną dziecinadą. Nigdzie nie napisałem, że oglądałem Macgyvera tylko dla Murdocka. Weź schowaj ten jad i sam się nim w dupę ukąś. A panu 3sty jestem bardzo wdzięczny, że wypisal tytuły odcinków, ale nie miałem żadnej pewności, że wypisał wszystkie odcinki. Dlatego gwoli ścisłości dopytałem. To tak trudno zrozumieć? Nie wierzę, że jesteś aż tak niepojętny.

ocenił(a) serial na 9
Xerxo

LOL. Nie kłamię, tylko wysnuwam wnioski z tego co Ty piszesz. To było przypuszczenie. I skończ wypisywać głupoty z jakimś jadem i ciśnieniowaniem się (swoją drogą nie wymyślaj nowych słów) bo normalnie do Ciebie piszę. I to nie ja jestem niepojęty, tylko Ty dziwny. Czemu nie miałeś pewności? Po co ktoś miałby wypisać nie wszystkie odcinki z Murdockiem, skoro autor tematu pyta o wszystkie? Weź to ogarnij. Sam zadałeś głupie pytanie i tyle.

lostek815

Jakich nowych słów? To, że Ty czegoś nie znasz wcale nie znaczy, że ja to wymyślam. Autor tematu pytal o odcinki z Murdockiem, a 3sty wymienił kilka, nie wiem czy to są wszystkie. Może wymienił tylko te które znał. Skąd mam to wiedzieć? Jeśli Ty jesteś tak wielkim fanem MacGyvera i wiesz, ze on wymienil wszystkie to trzeba bylo to zwyczajnie napisać, a nie zadawać głupie pytania. Kończę tą dyskusję, bo niepotrzebnie zaśmiecasz forum.

ocenił(a) serial na 9
Xerxo

Jakby nie wymienił wszystkich to na pewno by to napisał. Ba. Jakby nie znał wszystkich to w ogóle by nie odpowiedział w temacie. Jakich nowych słów? Nie ma takiego słowa jak "ciśnieniowanie". Nawet przeglądarka podkreśla jako błąd.

lostek815

Świetne masz wyznaczniki.

ocenił(a) serial na 9
Xerxo

No na pewno nie mówi się "nie ciśnieniuj się". ;D
I miałeś już iść.