MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39215
7,2 11 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Leciało w telewizji dawno dawno temu w odległej galaktyce wczesnych lat 90. Jak miałam 6 lat to na kazdy odcinek czekałam jak na prezent urodzinowy. Kochałam się w głównym bohaterze, co teraz mnie mocno frustruje (kicha). Opowiadało się potem dowcipy o macgyverze... Ech!

ocenił(a) serial na 10

MacGyver to było coś, jeden z moich wzorców z młodości. (obok Hannibala Smitha i B.A z "Drużyny A" i Kojaka) świetny serial z genialnym klimatem, dzisiaj już nie ma takich a kiedyś była cała kupa od "07 zgłoś się" przez MacGyvera, Magnuma, "Jake and the fat man", "A Team", "Miami Vice" aż po Kojaka, ostatni taki fajny klimatyczny serial jaki był w TV to Nash Bridges (Nasz Mostowy).

użytkownik usunięty
Zuy_pan_muzgodestroktor

;) Nasz Mostowy - Dobre ;)

pamiętam te niesamowite dowcipy o MacGyverze krązyły po szkolnych korytarzach - to chyba dowód na to, jak abrdzo serial był niesamowity.
ale nie zgadzam się, że nie było więcej nic fajnego. myślę, że i dzisiaj są dobre seriale, moze rzadziej, ale są - tylko my się staliśmy starzy i już nas tak nie wciąga nic... "Monk", "Hoży doktorzy" albo "Gotowe na wszystko" to bardzo dobre seriale.