PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766400}

MacGyver

2016 - 2021
4,7 1,6 tys. ocen
4,7 10 1 1623
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

To ze serial nie dorowna oryginalowi to bylo pewne .. klasyka nie da sie podrobic nie tylko ze wzgledu na to jak mocno zakorzeniony w nas byl ten serial ...ale tez na czasy w ktorych zyjemy (nowoczesne technologie, bron, samochody itp). Konwencja sila rzeczy musi roznic sie od tej z oryginalu, Ameryki lat 80'.
Zdecydowany + ze ktos sie wogole podjal odswiezenia klasyka, wstawka oryginalnego intro, narracja Macka, i montaz ( odcinek zaczyna sie z koncem jakiejs misji, rozpoczecie nowej i mniej wiecej po 25 min mamy intro, dla mnie super :D ) i no humor.
O minusach mozna pisac duzo ale to co mnie osobiscie najbardziej razi w oczy to obsada aktorska... ci aktorzy bardziej pasuja do beveryhils 90210 a nie pracownikow tajnej agencji. Oni tam wszyscy wygladaja na 20 lat i naprawde ciezko uwierzyc ze laska (Torton) ktora wyglada na 25 lat jest szefem tajnej organizacji. Co innego Dana Elcar ktory gral Pete Tortona ( stary, gruby, lysy .. jak wiekszosc gubernatorow czy polityow .. takie to rzeczywiscie mogl miec koneksje i uklady ).
Podsumowujac ... kasowe to to nie bedzie ..ale fajnie ze ktos do Macgyvera wrocil :)

ocenił(a) serial na 5
Slapi

Aha, jeszcze jedno co mnie wkurzylo .. co chwile slysze Angus i Angus ...a Macgyver sam nie cierpial tego imienia i wolal jak mowiono do niego Macgyver :) W oryginale bardzo dlugo jego imie bylo ukrywane nawet w ktoryms odcinku jakas laska go poprosila o jego podanie a on odmowil :D

ocenił(a) serial na 3
Slapi

z oryginalnego intro niewiele zostało:(