PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

polskich seriali. Jeśli ktoś lubi seriale typu love story, z odrobiną humoru, dramatu i happy
endu to ten będzie strzałem w dziesiątkę.

tasmaniaaandevil

Ostatnio miałam trochę czasu wolnego i postanowiłam zobaczyć ten serial znowu, na vod. Kiedy oglądałam to w telewizji to nie było to samo. Teraz, oglądając ten serial płakałam jak głupia, na końcu płakałam nawet ze szczęścia ;D Ale nie chodzi tu o to, że pewnie jestem osobą nie stabilną emocjonalnie, ale o to, że to jest jeden z najlepszych polskich seriali, a tak naprawde właśnie ten najlepszy. Szczerze wątpie, że ktoś to przeczyta, z powodu takiego, że już go nie kręcą, ale miałam po prostu ochotę wyrazić tutaj swoje zdanie. ;DD

tasmaniaaandevil

zgadzam się :D nigdy nie zapomnę pierwszego odcinka - siadłam do niego nie przekonana myśląc, że będzie to bublowaty serial a okazało się inaczej.Może i ten serial zbyt idealizuje życie, ale właśnie tego mi było potrzeba w pamiętne wtorki o 21:30 :D

tasmaniaaandevil

uwielbiam ten serial, mogłabym go oglądać miliony razy, nigdy mi się nie znudzi...

ocenił(a) serial na 8
tasmaniaaandevil

jedyny polski serial "love story" do którego od czasu do czasu lubię wrócić... jedyne co mnie w nim odrzuca do gra Bujakiewicz: ten jej drewniany szczękościsk przy uśmiechu, striptease (obleśny a wręcz odrzucający) i co jeszcze nie do odpuszczenia (ale to chyba skrzywienie zawodowe jako informatyka) - gdy pisze coś na klawiaturze klepie byle co wszystkimi palcami - masakra...