Strasznie mnie denerwują główne bohaterki (no, może prócz Sireny). Lyla, gdy cały czas mówi o
odbieraniu mocy i Nixie, gdy się kłóciła...
Nie wiem, nie zwracam uwagi. Ale na chłopaków bardziej xD I powiem, że według mnie są świetni :>
ja musze powiedziec ze dla mnie fabula pierwszej serii jest jakas dziwna. Nie klei mi sie.. Ale moze juz jestem, za stary... Jakos lepiej mi sie ogladalo H2O...
A mi się fabularnie chyba to bardziej podobało, lubię "syrena". Ale do H2O mam straszny sentyment <3
ja tez lubie "syrena" ale ta chec odebrania mocy dla Zaca przez wiekszosc sezonu malo tajemnicy i wgl cos za duzo osob wie o tym wszystkim no i te lawice syren, wolalem jak bylo tylko kilka syren :)
Oglądałeś całość? (w sensie odcinki niewydane po polsku) Bo wolę ci nie spojlerować. Ale tak, ławice są według mnie bardzo średnie. I też mnie nieznośnie denerwuje wątek odebrania mocy, ale w dalszych odcinkach mówi się o tym coraz rzadziej - na szczęście
denerwuja mnie tez ich moce ye znikanie w ogole nie wiadamo kto ma jakie moce... tak ogladalem caly sezon po angielsku... No pod koniec jest lepiej le mam nadzieje ze 2 sezon bedzie lepszy,
Hm, one mają chyba wszystkie te same moce... I z tymi pierścieniami to chyba mogą wszystko xD
**SPOJELR**
Tak szczerze to sądzę, że mógł sobie ten Trójząb zostawić, no, coś w stylu tych ich pierścieni. Bo one coś mają, a on nie. Szczerze, mi by taki układ jakoś specjalnie nie pasował. Wiem, wiem, że on zepsuł się po tej "akcji" z Camem, ale mógł go nigdzie specjalnie nie odkładać, chyba, że na samą pełnię.
**KONIEC SPOJLERU**
Ogólnie wydaje mi się całkiem nieźle. Szczerze, moi dwaj ulubieni bohaterowie to Sirena i David, poza tym Zac. A ty? :)
Sirena i Zac. Wiesz ja wolalem jak sie mialo konkretne moce zamarzanie itp a nie jakies zniknie, i to cos ze moga sprawic ze ktos bedzie ladnie spiewal albo zle, no ale poza tym to serial jest Ok. Moze nie podoba mi sie tak jak H2O ale moze to zalezy od wieku i teraz majac skonczone 19lat juz nie podoba mi sie to samo co 6 lat temu..