Dla mnie zdecysowanie Nixie.Bywa zabawan,jest zdecydowana i taka wyluzowana.W odcinku z telefonem byla swietna.Sirena tez jest fajna,tylko za czesto podporzadkowuje sie innym i nie potrafi trwac przy swoim zdaniuZa to od poczatku nie lubie Lyli i chyba juz jej nie polubie.
NIIxie i Lyla slabo mi pasowali do serialu... Sirena jest Ok tylko zeby nie robili z niej takiej dziecinnej postaci. Mam nadzieje ze w 2 sezonie Sirena bedzie bardziej pewna siebie tak jak to bylo w 3sezonie H2O.
Z charakteru najfajniejsza jest według mnie chyba Nixie. Przynajmniej ma jakieś poczucie humoru. Lyla chodzi ciągle naburmuszona i w dodatku jak dla mnie jest strasznie brzydka. Może bym ją bardziej lubiła, gdyby jej na siłę nie pchali do Zack'a. Sirena to takie dobrotliwe dziewczątko, trochę nijaka, a i z urody tez jakaś zachwycająca nie jest. W ogóle wszystkie te syreny są mało urodziwe.
Zgadzam sie mniej wiecej. Sirena jest zbyt bardzo dobrotliwya dziewczynka, charakteryzacja tez robi z niej taka dziececa i nijaka ale sama Amy jest piekana jak dla mnie. No zobaczymy co bedzie dalej.
Sama aktorka brzydka nie jest, powiedziałabym nawet, że bardzo ładnie wygląda bez grzywki w tych ujęciach pod wodą. Szkoda, że Zac'owi dlai akurat Lyla, dużo osób uważa, że jest ona ładna, ale mi się nie podoba. Jeżeli chodzi o chłopaków, to bardziej podoba mi się Zac, ale Cam też jest niezły, w niektórych scenach nawet bardziej mnie kręci niż Zac :P