PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661704}

Mako Mermaids: Syreny z Mako

Mako Mermaids
2013 - 2016
5,8 2,1 tys. ocen
5,8 10 1 2108
Mako Mermaids: Syreny z Mako
powrót do forum serialu Mako Mermaids: Syreny z Mako

Cóż dowiedziałem się przedziwnej rzeczy konkretnie tego że 3 sezon ma liczyć 16 odc. Żadna nowość ale że w 15 i 16 odc ma wystąpić gościnnie Cariba Heine jako Rikki czy to ma jakikolwiek sens przecież to ma poniekąd alternatywną rzeczywistość mamy ławice syren ogólnie nie bardzo rozumiem ogół tego miłego ale dziwnego skoku. Ale cieszę się Cariba była moją ulubienicą w H2O.

użytkownik usunięty
filmmaniak_3

Obejrzałem te dwa odcinki z Rikki i totalnie nie rozumiem jak to możliwe, że za czasów h2o nie było ławicy XD

ocenił(a) serial na 5

a to juz jest dostępne w PL?

użytkownik usunięty
filmmaniak_3

niestety tylko po angielsku.

Moglbys napisac co bylo w tych odcinkach i w jakiej postaci pojawila sie rikki? Bylo cos mowione o jej terszniejszym zyciu dziewczynach z h2o itp?:)

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Rikki jest już dorosła i prowadzi wystawę okazów z oceanu. Syreny chcą ukraść jeden z jej okazów, ale ona je łapie. Na końcu razem wszystkie pływały w źródełku na Mako i Rikki wspomniała, ze to tutaj zaczęła się jej przygoda i jej koleżanek. Jeżeli dobrze pamietam to powiedziała, że ich drogi się rozeszły. Bardzo piekne zakończenie.

Początkowo h2o i Syreny z Mako miały być dwoma oddzielnymi światami... Jednak fani bardzo nalegali na cross tych dwóch seriali i wyszło jak wyszło

moze byly lawice, tyle ze w starym serial syrenki siedzialy praktycznie w jednym miejscu i na lawice sie nie natknely