PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661704}

Mako Mermaids: Syreny z Mako

Mako Mermaids
2013 - 2016
5,8 2,1 tys. ocen
5,8 10 1 2101
Mako Mermaids: Syreny z Mako
powrót do forum serialu Mako Mermaids: Syreny z Mako

Syreny

ocenił(a) serial na 1

Co tu można powiedzieć o tych syrenach :
-głupie
-brzydkie
-i brunetka gruba
Jak widziałam ten zwiastun to myślałam , że to będą jakieś ładne syreny a to mi pokazuje brzydactwa takie.Czy to są jakieś jaja? Brunetka najbrzydsza , Jasna blondynka fuj , ta taka z żółtymi włosami strasznie wysoka , ale chyba z nich najładniejsza i jeszcze chłopak syren żal .H2O było o wiele lepsze i ładniejsze dziewczyny Cleo, Riki,Bella,Emma one to były bardzo ładne i jeszcze Bella ładnie śpiewała a te szkoda pisać.Jak wybierają w kastingach no to na co oni patrzą na tyłek 2/10

ocenił(a) serial na 7
Adunia10

nie jest az tak jak piszesz, co prawda Nixie I Lyla dla mnie rowniez slabiej pasuja do serialu niz dziwczyny z H2O ale tak juz jest ( w 2 sezonie ich nie bedzie ) ale reszta jest calkiem spoko. Nie zapominajmy ze Mako Mermaids jest dla bardziej mlodszych widzow niz H2O bylo, takie jest moje odczucie. Ale ogladam ze wzgledu na H2O

Adunia10

W filmie nie liczy się tylko uroda. A nawet jeśli to te dziewczyny nie są brzydkie. Brzydkie to pojęcie względne, tak samo jak pojęcie gustu. Ciekawe jak ty wyglądasz? Czy jesteś jakąś boginią?

ocenił(a) serial na 1
MJChannelPL

Jestem ładna i chuda , ale więcej nie piszę bo byś pomyślała że się przechwalam

ocenił(a) serial na 4
Adunia10

Żebyś jeszcze przynajmniej na przykład mądra była to już byłby komplet.

Adunia10

Aduniu ile masz lat?
Po formie Twojej wypowiedzi, wnioskuje, że ze 12?
Ładna i chyda mówisz?
Dla mnie to już jest przechwalanie się.
Co do wyglądu dziewczyn z Mako Mermaids, moim zdaniem nie są idealne, ale do brzydkich nie należą.
Nie każda aktorka musi być piękna.
Jednak mam małe pytanie...dla Ciebie ładna dziewczyna, to Martina Stoessel?
Sama ogląsam Violette, ale ta aktorka gra gorzej niż źle.
Do tego wszystkiego jest sztuczna, wiecznie szczerzy kły, a makijażu jak na nastolatkę, to ma tone.
Do tego serial Ci się podoba, a na 1 go oceniasz?
Dziewczynko, zdecyduj się.
I jeszcze jedno, zanim założysz temat, to ze dwa razy pomyśl, bo ludzie tacy jak ja mają z Ciebie wielką polewkę. ;)

ocenił(a) serial na 6
Adunia10

fanka Wioletty i wszystko jasne...

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Nie uważałabym tych aktorek za brzydkie :-). Co sądzisz o charakterach postaci? O akcji? O sceneriach? O grze aktorskiej? O fabule? Każdy serial jest zlepką wielu elementów, nie należy go oceniać jednostronnie.

ocenił(a) serial na 1
Leanney

Serial jest ok.Nie nudzi mnie tylko spodziewałam się ładniejszych dziewczyn

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

Cześć,

Jak serial jest wg ciebie OK ! to powiedz mi dlaczego w takim razie wystawiłaś mu ocenę 1 ? Też odbieram wrażenie jak osoba niżej, ze względu na dziewczyny... W takim razie jakiejś kompleksy masz ? Czy jak ?
I tak troszkę nie w temacie: Zauważyłem, że masz oceniony serial "Violetta" na 10. Dla mnie tak aktorka jest nijaka i wcale mi się jako chłopakowi nie podoba. Ba nawet wolę dziewczyny z "Mako Mermaids" od niej bo jest po prostu przerysowana i jakaś sztuczna dla mnie :/ - jak widzisz o gustach się nie dyskutuje, ale ani ja nie dałem twojemu ulubionemu serialowi 1 bo na to nie zasługuje poprzez wzgląd na fabułę ( heh gdyby jakaś tam była...), a ty to zrobiłaś tylko ze względu na wygląd aktorek ? Wytłumacz mi to bo nie rozumiem takiego płytkiego myślenia...

Pozdrawiam
Marcin

ocenił(a) serial na 1
aksus

Nie umie żadna z nich grać zachowują się jakby nigdy w filmie nie były . Ja nie byłam a bum lepiej grała. Brzydkie nie utalentowane i tyle

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

To twoje zdanie moja droga ^^ Zależy, jak by Cię inni widzieli i ocenili :) Możliwe, że tak, jak ty robisz to teraz...

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

Dla mnie aktorka z serialu Violetta to dno. Ciągle się śmieje, mówi sztucznie,
wiecznie nosi spódnice, jakby nie miała spodni, nogi ma chude jak patyki i nie
może się zdecydować, którego chce chłopaka. Użala się nad swoim losem i ma chumory.
Syreny z mako to fajny serial. Może aktorki nie są idealne, ale nikt taki nie jest
nawet te modelki z gazet i telewizji zawdzięczają swój wygląd fotoshop-owi.
Fabuła Violetty jest ciekawa,ale tylko tyle. Syreny za to mają ciekawą fabułę
i aktorki świetnie grają.
Mogę się założyć, że ty nie jesteś jakimś cudem natury,a wiem napewno, że nie jesteś zbyt mądra.

Leanney

Na świecie są różni ludzie, i o ile serial ma odtwarzać rzeczywistość ( oczywiście świat ludzi, o dosłowną rzeczywistość tutaj nie chodzi ), to nie mogą grać w nim ludzie tylko "piękni". Nikt nie jest idealny, i jeśli chodzi o charakter i o wygląd.

Chciałabym Ci przekazać, że CZŁOWIEKA NIE MOŻNA OCENIAĆ MIARĄ ZEWNĘTRZNĄ ! Jest to myślenie bardzo płytkie, próżne i niemądre. Piszę tak ponieważ, takie odnoszę wrażenie czytając twoje posty i biorąc pod uwagę to że oceniałaś serial 1/10 tylko dlatego, że TWOIM ZDANIEM aktorki są brzydkie. Czy to sprawiedliwa i rozsądna ocena?

ocenił(a) serial na 1
MJChannelPL

Jak dla mnie tak , ale w ogóle chłopak jaka syren beznadzieja

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Też na początku byłam dość negatywnie nastawiona do pomysłu syreny płci męskiej, jednak potem.... jakoś tak przestało mi się to wdawać totalnie głupim pomysłem. Skoro w mitologii takie istoty występują, to czemu twórcy mieli by się ich wyrzekać? Co do oceny- jest twoja i jeśli uważasz ją za odpowiednią - to ok. Przeczytałam jeszcze raz twoją początkową wypowiedź i zaintrygowało mnie jeszcze jedno: Czemu uważasz główne bohaterki za głupie. mogła byś sprecyzować o które momenty ci chodzi?

ocenił(a) serial na 1
Leanney

Jak ta jasna blondynka śpiewała tak mnie wykurzały jej miny w restauracji . Ta brunetka też mnie denerwuje jak można do osoby dorosłej pyskować i szantażować tą dyrektorkę i kłócić się o buty.Jak dla mnie ta brunetka nie umie grać

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Więc zostaje Lyla. (ruda) Co Cię w niej wkurza? O ile przedstawiłaś swój powód niechęci do Nixie (brunetka) i błachy powód niechęci do Sireny (blondynka), to o niej nie wspomniałaś.

ocenił(a) serial na 1
Leanney

Jasna blondynka mnie wkurza i brunetka ale ta ruda jest dla mnie najładniejsza tylko trochę za wysoka

ocenił(a) serial na 7
Adunia10

najladniejsza????? Nie zartuj. No nie pasuja mi te dziewczyny ale co zrobic tak juz jest. Serial jest skierowany dla mlodszych widziow, a im sie to podoba bo jacy 12 latkowie bede sie zastanawiac nad gra aktorska ? Pomysl H2O bylo bardziej dla mlodziezy a Mako Mermaids jest bardziej dla dzieci...

ocenił(a) serial na 5
Adasko94

Chyba się już trochę gubię. Mam wrażenie że Adasko łączy grę aktorską z wyglądem, a z chęci odkrycia ewentuolnych powodów głupoty Lyli dowiaduje się, że jest wysoka...

ocenił(a) serial na 5
Leanney

*ewentualnych

ocenił(a) serial na 7
Leanney

nie lacze tylko mam inne zdanie na temat kto jest najladniejszy w serialu wedlug mnie. A co do gry aktorskiej to chodzilo mi o wczesniejsze ich wypowiedzi na temat ich mimiki twarzy zachowania itp.

ocenił(a) serial na 5
Adasko94

Już rozumiem, po prostu połączyłam dwa fragmenty twojej wypowiedzi w całość :-) Co do gustów tyczących się urody to każdy ma inne, się wie.

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Ja osobiście uważam że H2o wystarczy kropla miało lepszą fabułę niż syreny z Mako, tak jak wspomniano wyżej ten serial jest skierwoany bardziej do młodszych widzów, jeżeli chodzi o dziewczyny to nie oceniam czy ładne czy nie ale dali im takie role że przez to wyglądają na głupie, że były syrenami że muszą się uczyć być ludzkie i to mi się nie podoba, wolałabym osobiście żeby nakręcili kolejny sezon h2o w którym byłby jakiś chłopak syren i żeby np Emma wróciła i znowu jakiś wątek z Charlott to by było lepsze

ocenił(a) serial na 1
Ewelajna1202

Zgadzam się z tobą

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

Jak się zgadzasz to zmień tą swoją ocenę na ocenę adekwatną do serialu, a nie robisz z siebie pośmiewisko...

ocenił(a) serial na 1
aksus

Nie, bo ten serial to dno

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Zdecyduj się- najpierw piszesz że serial jest ok i cie nie nudzi , a teraz że to dno...

ocenił(a) serial na 1
Leanney

Nie nie podoba mi się

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Ok. Twoje zdanie. Zastanawia mnie tylko czemu obdarzasz serial 1 gwiazdką skoro według ciebie nie jest nudny, nie mówiąc o płytkim podejściu skupiającym się prawie wyłącznie na aktorkach. Skoro jesteś na nie- to bądź, choć nadal nie widzę w twojej ocenie wiele logiki, a w wypowiedziach jakiejkolwiek próby solidnej i uwzględniającej wszystkie jego elementy oceny serialu.

Adunia10

Lubię placki :)

Adunia10

Po 8 latach może zmądrzałaś i wydoroślałaś na tyle, by poczuć zażenowanie po tych komentarzach, które tu wypisałaś. Adunio10 wzywam Cię do tablicy.

justyns6969

Choć chyba nie zmądrzałaś dając ocenę 10 Dziewczynom z Dubaju, bosz płacze xD xD

Adunia10

Widzę twoją wypowiedź kolejny raz i szczerze mówiąc oceniasz WSZYSTKIE aktorki i aktorów bardzo powierzchownie. Nic dodać nic ująć większość seriali z DC jest skierowana do takich pustych dziewczynek jak ty dla których wzorem są piękne szczupłe dziewczyny z super ciuchami i które są szłit i wgl. Dla mnie są ładne zresztą nie wszystkie dziewczyny muszą być idealne .

ocenił(a) serial na 7
cecemimi

mniej wiecej w 2015 roku bedzie prmiera 2 serii i zamiast Nixie I Lyly bede 2 nowe syreny i jeden chlopak syren woiec moze wymysla cos fajnego na fabule i nie bede przez 26 odcinkow kombinowac co tu zrobic aby zabrac Zacowi moce

Adunia10

Czytam sobie ten wątek i jedyne co mi przychodzi na myśl to: "Jezu... dziecko, ile Ty masz lat...?"

ocenił(a) serial na 7
Adunia10

Głupie brzydkie i grube, Twoja argumentacja mnie zadziwia, Twój wiek zapewne też by mnie zadziwił gdybym go poznał, jedyne o co mogę Cię prosić to o usunięcie tutaj konta, nie rozumiesz jeszcze tego co piszesz i co oglądasz.

Adunia10

Co ty piepszysz ? Sa bardzo piekne. Ja bym sie raczej czepiala tego chlamu w ktorym wystepuja.

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

Lubię ten serial, więc muszę stanąć po jego stronie :D
Przyznam, że sama na początku stwierdziłam, że aktorki nie są tak ładne jak w innych serialach, z wyglądu podobał mi się tylko Zac (ma tę jakąś azjatycką urodę :)) ale spodobała mi się ciekawa fabuła (nie wiem jaka była w H2O bo nie oglądałam) i z czasem polubiłam aktorów i nie chciałabym widzieć nikogo innego w tej roli ;)

Adunia10

Powiem ci szczerze, że właśnie trafiłam tu ze strony o innym serialu, nieco zirytowana kłótnią w komentarzach, i nagle, niespodzianka- znowu ty! Albo jesteś bardzo infantylną dziewczynką, albo trollem, którego wszyscy bezmyślnie karmimy. Niemniej- żyj i dać żyć innym, a nie wywołuj sprzeczek.

Adunia10

sliczne one są wlasnie.

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

ludzie o co wam bieda przecież one są ładne ;p jakieś bzdety gadacie.

ocenił(a) serial na 8
Adunia10

Nie oceniają po wyglądzie, serial jest fajny. Chyba nie oglądałaś. A co do Twojego wyglądu, to lepiej dopracuje jeszcze charakter.