PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661704}

Mako Mermaids: Syreny z Mako

Mako Mermaids
2013 - 2016
5,8 2,1 tys. ocen
5,8 10 1 2108
Mako Mermaids: Syreny z Mako
powrót do forum serialu Mako Mermaids: Syreny z Mako

Zac

ocenił(a) serial na 4

Zac i Evie to zdecydowanie najlepsze postacie. Te syrenki irytujące, brzydkie, nijakie. Może Sirena
jakoś się wybija na tle pozostałych. Fabuła kiepska :/ Co one chcą od tego Zaca? I ten wieczny ścisk
gaci u Layli... Tamte syreny były o niebo lepsze niż te.

ocenił(a) serial na 7
Sylwja_Wowwow

rozumiem cie. Dla mnie tez fabula jest kiepska, Nixie i Lyla tez mi srednio pasuja. Moze jest tak ze jestesmy juz za starzy aby nam sie to podobalo albo porownujemy ten serial z H2O, a przeciez to sa 2 inne seriale.

ocenił(a) serial na 6
Sylwja_Wowwow

Evie jest poki co najgorsza postacia, moze sie to zmieni w kolejnym sezonie.

ocenił(a) serial na 5
Ingrid_Fox

Nie rozumiem dosyć częstego hejtu na Evie. Sporo osób jej nie lubi, ale nikt nie podaje konkretnych powodów. Podobnie jak Sylwia_Wowwow uważam ją za jedną z najlepszych- jest dociekliwa , ale też lojalna, towarzyska, zawsze stawia na swoje.. Możesz powiedzieć dlaczego konkretnie Cię ona odrzuca?

ocenił(a) serial na 6
Leanney

Jest irytujaca, wtraca sie w nie swoje sprawy i zachowuje jakby pozjadala wszystkie rozumy. Musi wiedziec wszystko, bo inaczej jej nie pasuje. Poza tym jest wscibska i za duzo sobie pozwala jak np. walesanie sie po domu Rity. Zac tak samo. Kazda postac mnie irytowala swoim zachowaniem w pewnych momentach, ale ta najbardziej.
Rozumiem, ze martwila sie o swojego chlopaka, ale dziewczyny i Zac nie mogli wszystkiego jej zaraz powiedziec. Bo ona chce wiedziec i juz. Jeszczd wszystkim by jeszcze wieksze klopoty przyniosla. Dowiedziala sie prawdy potem w takich okolicznosciach prawdy, ze dziwne byloby gdyby nie spuscila z tonu.

ocenił(a) serial na 5
Ingrid_Fox

Evie to najbardziej irytująca postać w serialu. Zgadzam się z Toba w zupełności, natomiast Zac mnie nie denerwował. Nabardziej jestem zdenerwowana tym, że mojej ulubionej bohaterki nie będzie w 2 sezonie, a że najbardziej byłam zainteresowana Zac&Lyla, nie sadzę, żeby 2 sezon był dla mnie. Sirena to syrenka, którą lubiłam najmniej z tych 3, a jak mam przez cały 2 sezon oglądać Zac&Eie wielka miłość o nie nie !

Sylwja_Wowwow

mi sie podoba ;p nie narzekam .