PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498636}
3,8 11 tys. ocen
3,8 10 1 11154
2,0 2 krytyków
Malanowski & Partnerzy
powrót do forum serialu Malanowski & Partnerzy

No nie...

ocenił(a) serial na 2

Zapowiada się kolejny polski kiczowaty serial kryminalny. Ludzie!!! Jak chcecie coś fajnego, to obejrzyjcie "CSI", "Kości", "Dextera" albo "Wzór". Polskie seriale kryminalne są do bani!!! Ja nie mogę na nie patrzeć!!!

The_Slayer

Zgadzam się w zupełności, Polacy nie potrafią tworzyć seriali kryminalnych...

P_Halliwell

na gatunkach filmowych sie nie znam ale REWELACYJNY PITBULL to chyba serial kryminalny ;]] bije wszystkie na głowe a takie g*wno jak kryminalni to juz wogole poraza ;]

ocenił(a) serial na 2
The_Slayer

Ja też w 100% się zgadzam, polskie kryminały to żal, nie wiem czemu oni produkują takie gówna.

ocenił(a) serial na 2
Pablo1919

O ile W-11 można było obejrzeć 5 razy i dopiero później się zaczyna nudzić, to po reklamie tego "dzieła" wydaje mi się, że będzie beznadziejne już od początku...

grabarz91

Racja, kolejny użytkownik, który się zgadza. Polsat to strasznie tandetna telewizja. Wojewódzki i Prokop z niej uciekli.
Kolejny durnowaty serial jak niegdyś ich Polsatowscy "Policjanci" - żenada.

BUNCH

Nie cierpie jak ktos krtykukuje cos przed emisja odcinka ale musze sie zgodzic jak ktos nie Lubi w11 czy dektywów ten serial mu sie znudzi ale my Polacy kocham narzekac i idzie nam to dobrze

kinoman85

lol jak widziałem reklamę tego to sobie pomyślałem, że to jest jest W11... patrze a to jest polsat... znowu ściągnięty pomysł i do tego kiczowaty

ocenił(a) serial na 3
Meru0

Dziś obejrzałam z ciekawości i muszę się zgodzić gorzej być nie mogło:D to nie jest nawet żenujące tylko już śmieszne. Poziom-0 Dialogi-0 a tytuł hmmm...:D

ocenił(a) serial na 1
agaczi

kur** ale żenada, polsat zawsze musi kopiowac to co wyprodukowało TVN :/ te wszystkie jak oni spiewaja i inne gówna, które są przeznaczone dla osób powyżej 120 roku życia.. no normalnie nie wyrobie, ale obejrze 1 odcinek tego chłamu, żeby móc z czystym sumieniem wystawic 1/10.. nie jestem jasnowidzem ale pewnie niedługo polsat wyprodukuje Mam Talent tylko pod innym tytułem..

ocenił(a) serial na 2
Mnih

Heh akurat uważam , że Polsat jest lepszy programowo niż TVN a tym bardziej TVP... Jak oni śpiewają, ale kiedy widzę Taniec z Gwiazdami czy You Can Dacne to już wolę jak oni śpiewają. Malanowski żenujący i gorszy od W11, ale zdecydowanie lepsze filmy mają w ciągu tygodnia i w weekendy. Seriale komediowe zdecydowanie lepsze na polsacie, poza nianią nic dobrego na TVN nie leci z seriali komediowych, a co najgorsze? Brzydula, Sąd rodzinny, Sędzia Anna Maria, detektywi to połowa repertuaru dziennego TVN, jedyne co tam oglądam to Mam talent i jeżeli raz na dwa miesiące poleci film godny uwagi...

grabarz91

Daj spokój, Polsat to gówniana telewizja. TVN jest imo najlepszy.
Nie lubię jak się ze mnie drwii, kiedyś polsat jednym filmem zapychał ponad 2h czasu antenowego, dawał non-stop długie reklamy i na dodatek gdy film wracał po reklamie to cofnięty minute wstecz! Żenada. A co do samych programów to to są chłamy, pamiętacie równie "świetnych" POLICJANTÓW? Tak samo tandetny i durny serial. Polsat - zgadzam się - wszystko kopiuje, podobne teleturnieje, programy ale pod inną nazwą.

ocenił(a) serial na 1
BUNCH

jeśli by porównac TVN i Polsat pod kątem filmowym, to wg mnie wypadają tak samo. Polsat zazwyczaj puszcza dobre filmy w pon i wt (czasami nawet b.dobre np Człowiek w Ogniu, a czasami gówna, np Czarny Świt) a TVN ma zawsze coś ciekawego w pt(choc niekoniecznie świeżego).. w sobote też chyba wygrywa TVN. ale obie stacje mają ode mnie 1/10 za 15 minutowe reklamy, i w dodatku jakby im tego było mało to jeszcze podczas filmu wysuwają się reklamy na pół telewizora i nic nie widac.. żenada. na TVP rzadko coś ciekawego leci a jak już leci to przynajmniej COŚ, i co najlepsze - nie dziurawią filmu pier******** reklamami co chwila.

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 2
BUNCH

Zabawna wypowiedź. Od 10 lat dzień w dzień oglądam Polsat i nie pamiętam takiej sytuacji. Fakty są takie, że TVN puszcza średnie filmy w sobotę i piątek. Sprawdziłem teraz dokładnie program i potwierdza się to co pisałem. Zabawna sprawa. Mało, że puszczają seriale od pon do pt to jeszcze w sobotę srają powtórkami i to wszystkich odcinków... Poniedziałek i Wtorek to często świetne filmy polastu z małymi wyjątkami, jeszcze niedawno był taki okres czasu gry i w poniedziałek i wtorek były po dwa świetne filmy. Seriale? Nie lubię ani jednych ani drugich, ale komediowe? Hela w opałach w ogóle nie zabawny serialik, wolę oglądać już powtórkę mamusiek, miodowych lat czy świata wg kiepskich. Zdecydowanie lepsze seriale zagraniczne są po stronie Polsatu CSI, Kości, Wzór czy Prison Break robi wrażenie...Sprawa reklam jest uciążliwa, ale za co wychwalać TVP? Oni nie mają po prostu prawa puszczać reklam, bo otrzymują cholerny abonament, a w zamian za to nawet nie potrafią ligi mistrzów czy UEFA pokazywać, o tym, że ostatnio ucinali skoki narciarskie o połowę chyba nawet mówić nie trzeba. Mówiąc, że Polsat kopiuje programy jesteś nudny. I tak wiadomo, że to nie polskie reklamy tylko pomysły zabrane od amerykanów. Mam talent też nie jest programem tvn, tak samo ja you can dance czy Taniec z gwiazdami.

grabarz91

Ale chodzi o to, że Polsat ściąga programy od innych polskich stacji a nie zagranicznych.

ocenił(a) serial na 1
Meru0

polsat śmierdzi -_-

ocenił(a) serial na 2
Mnih

Może i śmierdzi, może i puszcza dużo reklam, ale oferują więcej filmów i lepsze filmy niż TVN, który raz na miesiąc poda nam interesujący film.

ocenił(a) serial na 2
Meru0

xD a te inne niezagraniczne zabierają programy z innych zagranicznych... A właściwie to tylko ten Malanowski jest typowym przykładem takiego ściągania.

grabarz91

Fakt faktem przedmówca ma rację Polsat ma niezłe firmy w tygodniu i niektóre ciekawe seriale.... Ale w weekend częściej się trafia że coś lepszego TVN rzuci ale ostatnio nie bardzo z tymi filmami. A co do słabych kryminałów to nikt do Qwy nędzy nie pamięta już o fali zbrodni. Największych lotów to nie było ale sianem bym tego nie nazwał. A jak chcecie żenujący serial to malanowski tak źle jeszcze nie stoi. Obejrzyjcie "Cruso" Na TVP 1

ocenił(a) serial na 2
Karol_16pl

Fala zbrodni;) NIe ma żadnych szans przy amerykańskich serialach, ale z Polskich serialów to właśnie fala zbrodni mi się najbardziej podobała, później poziom zdecydowanie opadł, że nawet nie wiem czy ten film wogóle miał jakieś zakończenie.

grabarz91

A jaki serial polski ma szanse konkurowac z amerykanskim serialami Amerykanie tworzą bardziej kasowe seriale bardzej odwazne i bardziej widowiskowe oczywiscie czasem Kontrowersyjne . My jestesmy inne społoczenstwo inna może kultura i wątpie czy kiedys zobaczymy takie seriale ale jedno powiem są Amerykanskie Hity i amerykanskie gówna to samo jest polskim serialami . A jak ktoś uważa ze polskie seriale to gówna to naszczescie ma amerykanskkie seriale

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Totalnym nieporozumieniem jest porownywanie polskich produkcji filmowo-telewizyjnych z amerykanskimi. Nie te pieniadze nie ten potencjal produkcyjno-organizacyjny. No i nie ten potencjal tworczy.
Na szczescie mamy takie mozliwosci ze gdy komus nie podoba sie Malanowski to moze przelaczyc na W11 albo na inny amerykanski CSI

ocenił(a) serial na 2
10danek

I gitara. Ten serial to szmira, włączyłam na pierwszy odcinek i nawet nie obejrzałam go do końca, szajs jakich mało. Za to "Kości" rządzą i na pewno zgromadzają większą widownię przed telewizorem niż ten "serial". A co do polskich kryminałów, to "W-11" chyba jest z nich najlepsze.

The_Slayer

Ta szmira jak to nazywa cie poprawia wyniki Polsatu wtym pasmie o 16:30

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

marne masz zdanie o wspolobywatelach bo ogladalnosc ciagle rosnie.

ocenił(a) serial na 2
10danek

Skąd macie dane na ten temat? Może i racja, że ostatnio to o tej godzinie leciały powtórki powtórek, ale seriale komediowe są zdecydowanie lepsze od tego...

ocenił(a) serial na 2
grabarz91

Eh......... ja włączam na polsat około 16, żeby nie przegapić "Chirurgów". I pomyśleć, że chociaż wcale tego nie oglądam, zainteresowanie i wyniki oglądalności idą w górę, a ja siędo tego przyczyniam...

ocenił(a) serial na 2
The_Slayer

Ja Chirurgów też oglądam, ale po Malanowskim;)

ocenił(a) serial na 4
grabarz91

Mi się całkiem podoba, na pewno ma coś czego ani ''W-11 Wydział Śledczy' ani tym bardziej beznadziejni ''Detektywi'' nie posiadają mianowicie ma...klimat.
Pan Cieślak jednak ma w sobie coś przyciąga do tego serialu niektóre sprawy też są bardzo ciekawe.
7/10 jak dla mnie.
I nie zgadzam się z teorią że Polacy nie potrafią robić seriali kryminalny, czasami zdarzają się perełki(nie mam na myśli broń boże tasiemca pod tytułem''kryminalnych).

ocenił(a) serial na 2
WOLVERINE55

Heh, ten jak ty to mówisz klimat pozwala mi twierdzić, że jest to totalny gniot. Śmieszą mnie momenty gdy pan Malanowski musi powiedzieć coś od siebie;)

ocenił(a) serial na 2
grabarz91

No dokładnie;D