Tragiczne dialogi, tragiczna gra, bezsensowne sytuacje.. marna podróbka tvnowskich "Detektywów"... Szkoda tylko pana Cieślaka...
Detektywi to się nadają dla dzieci które właśnie przerzucają się z bajek na seriale i jeszcze nie wiedzą co to gra aktorska. Detektywi są żałośni, to natomiast jest serial na poziomie.
każdy odcinek w11 czy detektywów-jeden chu... ma ten sam schemat, w każdym momencie filmu wiem co się stanie za chwilę. Musiał bym miec zero szacunku do siebie żeby to oglądac. Malanowski i... są znacznie bardziej nieprzewidywalni i ciekawsi.
wystarczyło popatrzyć na reklame - amatorszczyzna na maksa. To wygląda jak 'Interwencja' a nie porządny serial...
Ej, ale to podobno oparte na policyjnych aktach!!! Więc dlaczego mówisz że bezsensowne sytuacje??? To wszystko prawda.
A tak poważnie, to jak tak wyglądają przestępstwa popełniane w Polsce to niech lepiej wymyślają coś nie na faktach i niech robią to z głową a nie walą amatorszczyzne.
Podobno;-) Ale jeśli już mają odgrywać sceny oparte na faktach, niech robią to w miarę porządnie... od Detektywów i W11 też wieje amatorszczyzną, ale tam jeszcze jako tako da się to znieść, w "Malanowskim.." już nie bardzo... Najlepsze są sceny kłótni i tzw. rozpaczy.. ;P
Na pewno lepszy niż ''Detektywi'' i ''W-11''.
Jak już pisałem ma ''klimacik(rola Bronisława Cieślaka który jak wiemy grał milicjanta w najlepszym bodaj serialu kryminalnym czasów prl)
(rola Bronisława Cieślaka który jak wiemy grał milicjanta w najlepszym bodaj serialu kryminalnym czasów prl)
No wiesz wtedy to akurat nie wiele mogi zaoferować oprócz tego gówna '07 zastrzel się', czy podobnie.
Ja niestety też zaczynam tak sądzić.
Pierwsze odcinki były niczego sobie ale to co ostatnio wyprawia się w tym serialu to tragikomedia byle obdartus wyskakuje z giwerą, pomieszanie z poplątaniem.
Scenarzysta chce żeby serial był ciekawy ale powoli robi się z tego niezbyt strawny serial akcji(ale bez wybuchów i strzelanin).
Odcinek z tą niby morderczynią która okazuje się policjantką myślałem że się padnę ze śmiechu i to ''romantyczne'' zakończenie.
A, właśnie- "romantyczne" zakończenia- ostatnio znak szczególny tegoż serialu.. ;-P