PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498636}
3,8 11 tys. ocen
3,8 10 1 11154
2,0 2 krytyków
Malanowski & Partnerzy
powrót do forum serialu Malanowski & Partnerzy

Tragizm...

ocenił(a) serial na 3

Tragiczne dialogi, tragiczna gra, bezsensowne sytuacje.. marna podróbka tvnowskich "Detektywów"... Szkoda tylko pana Cieślaka...

ocenił(a) serial na 10
KasQua

Detektywi to się nadają dla dzieci które właśnie przerzucają się z bajek na seriale i jeszcze nie wiedzą co to gra aktorska. Detektywi są żałośni, to natomiast jest serial na poziomie.

ocenił(a) serial na 3
unique999

cóż.. o gustach się nie dyskutuje... ;-)

ocenił(a) serial na 10
KasQua

każdy odcinek w11 czy detektywów-jeden chu... ma ten sam schemat, w każdym momencie filmu wiem co się stanie za chwilę. Musiał bym miec zero szacunku do siebie żeby to oglądac. Malanowski i... są znacznie bardziej nieprzewidywalni i ciekawsi.

ocenił(a) serial na 1
KasQua

wystarczyło popatrzyć na reklame - amatorszczyzna na maksa. To wygląda jak 'Interwencja' a nie porządny serial...

użytkownik usunięty
KasQua

Ej, ale to podobno oparte na policyjnych aktach!!! Więc dlaczego mówisz że bezsensowne sytuacje??? To wszystko prawda.

A tak poważnie, to jak tak wyglądają przestępstwa popełniane w Polsce to niech lepiej wymyślają coś nie na faktach i niech robią to z głową a nie walą amatorszczyzne.

ocenił(a) serial na 3

Podobno;-) Ale jeśli już mają odgrywać sceny oparte na faktach, niech robią to w miarę porządnie... od Detektywów i W11 też wieje amatorszczyzną, ale tam jeszcze jako tako da się to znieść, w "Malanowskim.." już nie bardzo... Najlepsze są sceny kłótni i tzw. rozpaczy.. ;P

ocenił(a) serial na 1
KasQua

Przesadzacie, więcej szacunku do naszego "Polskiego CSI" ha ha :P

ocenił(a) serial na 4
WujekAngelo

Na pewno lepszy niż ''Detektywi'' i ''W-11''.
Jak już pisałem ma ''klimacik(rola Bronisława Cieślaka który jak wiemy grał milicjanta w najlepszym bodaj serialu kryminalnym czasów prl)

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

(rola Bronisława Cieślaka który jak wiemy grał milicjanta w najlepszym bodaj serialu kryminalnym czasów prl)

No wiesz wtedy to akurat nie wiele mogi zaoferować oprócz tego gówna '07 zastrzel się', czy podobnie.

ocenił(a) serial na 1
KasQua

jak dla mnie ,,malanowski i partnerzy" to jedno wielkie nieporozumienie... 1-

ocenił(a) serial na 4
arwena03

Ja niestety też zaczynam tak sądzić.
Pierwsze odcinki były niczego sobie ale to co ostatnio wyprawia się w tym serialu to tragikomedia byle obdartus wyskakuje z giwerą, pomieszanie z poplątaniem.
Scenarzysta chce żeby serial był ciekawy ale powoli robi się z tego niezbyt strawny serial akcji(ale bez wybuchów i strzelanin).
Odcinek z tą niby morderczynią która okazuje się policjantką myślałem że się padnę ze śmiechu i to ''romantyczne'' zakończenie.

ocenił(a) serial na 3
WOLVERINE55

A, właśnie- "romantyczne" zakończenia- ostatnio znak szczególny tegoż serialu.. ;-P

ocenił(a) serial na 4
KasQua

E tam ''Defektywach''(błąd celowy) też się takie zakończenia zdarzają.