Który z 30 odcinków Mamusiek podobał wam się najbardziej?
Jak dla mnie najlepszy jest ten z występowaniem Patrycji i jej matki w konkursie Miss.
Ogólnie wszystkie są/były dobre, nie było odcinka który by mnie nie śmieszył ;) Mi najbardziej się podobał ten gdzie szli na pielgrzymke, ten co Patrycja myślała,że jest w ciąży był niezły też. No i Miss jak już wspomniałeś ten też był nie zły ;)
Btw. jeśli by ktoś chciał odcinki to zapraszam na moją strone na serwisie odsiebie. (info w profilu)
Najbardziej podobał mi się odcinek nr 1
Tam się rozpoczęła cała akcja, potem już zaczął się robić nudny miejscami.
A w ogóle, to myślałem, że w ostatnim (30) odcinku, to oni wszyscy się pogodzą. Niestety, tu się zawiodłem, skończył się nijak:(
Skończył się nijak, bo gdy kręcono te odcinki, nie wiedzieli, że to będzie ostatni sezon. Tak mi się wydaje.
Wymyśli nam wersję, że za mało ludzi ogląda serial. Czy w to wierzyć, czy
nie, to już kwestia indywidualna. Zakończenia już im się zrobić nie
chciało...
słuchajcie ten serial był genialny!! miał niska ogladalność z tego względu, że leciał w porze Wiadomości, o 19,30, ale ja nie wierzę w tą wersję
To jest własnie Polska, zdejmują extra seriale, a dają SAMO ŻYCIE
mój ulubiony odcinek to PIĘLGRZYMKA, CIĄŻA też jest niezła
generalnie każdy odcinek jest super, i śmieję się na każdym, a teraz leca powtórki na Polsacie o 12.40:))
szkoda ze zdjeli serial!!!!!!!! był wspaniały:))
Hahaha ;D No mnie też się chyba najbardziej podobał ten z konkursem miss ;D Ale mnie się bardziej podobają teksty i sytuacje niż odcinki same ;p