jak myślicie czy jakaś petycja po takim czasie ma sens jakby tak pozbierać podpisy albo pisać listy do polsatu jest możliwość ze mamuśki wznowią?
dla mnie to jest najlepszy serial nie wiem i nie rozumiem dlaczego robią takie **** za przeproszeniem jak pierwsza miłość synowie hotel i inne rzeczy które są dla mnie na poziomie naprawdę tragicznym a zrezygnowali z mamusiek szczerze nad tym ubolewam :/
co myślicie?
Przecież serial "Mamuśki" znajdziesz na takim programie jak "Ipla" dla mnie to jeden z najlepszych programów bo znajdziesz tam mnóstwo polskich seriali nie tylko "Mamuśki" ale też "Kiepskich", "Rodzinę zastępczą", itd.
IPLA TO JEST TO :-)
No dobra ale co to wnosi do tematu ? a jak juz sie tak podniecasz ipla to zobacz sobie playtube tam masz wszystkie filmy seriale itp
Nie podniecam się tylko mówię, poza tym na playtube też nie ma wszystkich seriali i filmów jakie by się oglądneło!
Podpisuję się obiema rękami,nogami i co tam jeszcze mam xD
Z tą petycją można coś popróbować,przecież ten serial jest kapitalny
Lepiej już by było nakręcić 2 sezon. Chociaż troche nie ma oczym nagrywać . Wszystko zakończyło sie w 1 serii.Chociaż skoro mieliby mieszkać obok siebie mogłoby być śmiesznie