PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406163}
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19439
7,0 2 krytyków
Mamuśki
powrót do forum serialu Mamuśki

PETYCJA

ocenił(a) serial na 10

jak myślicie czy jakaś petycja po takim czasie ma sens jakby tak pozbierać podpisy albo pisać listy do polsatu jest możliwość ze mamuśki wznowią?
dla mnie to jest najlepszy serial nie wiem i nie rozumiem dlaczego robią takie **** za przeproszeniem jak pierwsza miłość synowie hotel i inne rzeczy które są dla mnie na poziomie naprawdę tragicznym a zrezygnowali z mamusiek szczerze nad tym ubolewam :/
co myślicie?

Amoros

Przecież serial "Mamuśki" znajdziesz na takim programie jak "Ipla" dla mnie to jeden z najlepszych programów bo znajdziesz tam mnóstwo polskich seriali nie tylko "Mamuśki" ale też "Kiepskich", "Rodzinę zastępczą", itd.

IPLA TO JEST TO :-)

ocenił(a) serial na 10
sebastian22221

No dobra ale co to wnosi do tematu ? a jak juz sie tak podniecasz ipla to zobacz sobie playtube tam masz wszystkie filmy seriale itp

Amoros

Nie podniecam się tylko mówię, poza tym na playtube też nie ma wszystkich seriali i filmów jakie by się oglądneło!

ocenił(a) serial na 10
Amoros

Podpisuję się obiema rękami,nogami i co tam jeszcze mam xD
Z tą petycją można coś popróbować,przecież ten serial jest kapitalny

ocenił(a) serial na 8
Amoros

Lepiej już by było nakręcić 2 sezon. Chociaż troche nie ma oczym nagrywać . Wszystko zakończyło sie w 1 serii.Chociaż skoro mieliby mieszkać obok siebie mogłoby być śmiesznie

ocenił(a) serial na 9
caveman43

szkoda, że serial sie zakonczyl.
Był smieszny.

ocenił(a) serial na 9
Amoros

Również jestem za kontynuacją, trzeba ją zrobić póki wszyscy aktorzy są we formie i jest szansa na udaną 2 serię