Ze względu na małą oglądalność (około 2 mln) nie będzie kolejnej serii tego serialu :((. Szkoda bo bardzo lubiłem ten serial, chyba najlepszy polski serial komediowy jaki ostatnio leci w polskiej telewizji. Wkurza mnie tylko że Polsat nie zdejmie takiej szmiry jak "Samo życie" czy "Pierwsza miłosc" które nie mają wcale dużo wiekszej widowni a ciągną się w nieskończoność i końca tych badziewi nie widać.
Nie! to się nie może stać! ten serial jest najlepszy na świecie, dużo lepszy niż większość amerykańskich i polskich. Niech właśnie zdejmą takie gówno jak "Samo Życie", "Tylko Miłość", "I kto tu rządzi" to jest nawet fajnie, ale Foremniak jest beznadziejna i psuje cały serial! Boże dlaczego oni zdejmują mój ukochany serial!?!?
nie gadaj ? dla mnie jest zarąbisty ten serial (10/10) i zgadzam się powinni napewno zdjąć Samo życie ... denne to jest kiedyś odcinków kilka obejrzałem ... całe życie jakiś problem mają i nigdy się nie cieszą tylko chodzą i się użalają nad sobą ....
NAjlepszy serial komediowy - oni nie moga go tak po prostu sciagnac z anteny :(
Samo życie zostaw cie spokoju a jeś;i chodzi o Mamuski to rzeczywiscie ten serial powinien zostac jest strasznie zabawny poprostu Polsat znow zle wybiera emisje serialu 19:30 fakt to młoda godzina ale wtym czasie sa wiadomosci na jedynce a jak wiemy wieksza polowa w Polaków oglada własnie wiadmosci samymi macie przykład pierrwsza seria była o 22:00 byla wieksza ogladalnosc . Powini nakreci trzeci ze sezon zmienic godzine emisji jak to nie pomoze zdiac z anteny sam juz nie wiem moze sie myle .
Przecież nazywanie Sramego Życia gównem jest daleko posuniętym eufemizmem ! I pomyśleć, że zdejmyują fajny serial (to samo tyczy się serialu 'I kto tu rządzi. choć 'Mamuśki' były o wieeele lepsze), a takie g*** jak samo żyganie zostawiają. Ci, którzy o tym decydują to się chyba z własnym sedesem na rozum pozamieniali [choć trzeba mieć na co zamienić, a o rozum tych, którzy to uczynili nie podejrzewam] !
Wszyscy ci, który to sramożyciowe gówno oglądają i jeszcze się nim podniecają mają rozwolnienie zamiast mózgu !
Nie wiem jak można było zostawić takie coś jak "I kto tu rządzi?" to jest poprostu dno! Pomimo "dobrych" aktorów ;-)
I bardzo dobrze ze zniknal z anteny, szkoda czasu na taki badziew...moja radosc nie zna granic.....
a czy ja mowie ze ktos mi kazal go ogladac...to wy lamentujecie ze ten serial sie skonczyl...