PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406163}
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19439
7,0 2 krytyków
Mamuśki
powrót do forum serialu Mamuśki

Ze względu na małą oglądalność (około 2 mln) nie będzie kolejnej serii tego serialu :((. Szkoda bo bardzo lubiłem ten serial, chyba najlepszy polski serial komediowy jaki ostatnio leci w polskiej telewizji. Wkurza mnie tylko że Polsat nie zdejmie takiej szmiry jak "Samo życie" czy "Pierwsza miłosc" które nie mają wcale dużo wiekszej widowni a ciągną się w nieskończoność i końca tych badziewi nie widać.

ocenił(a) serial na 9
krzych88

Szkoda :( bo serial naprawdę bardzo dobry.

użytkownik usunięty
krzych88

Nie! to się nie może stać! ten serial jest najlepszy na świecie, dużo lepszy niż większość amerykańskich i polskich. Niech właśnie zdejmą takie gówno jak "Samo Życie", "Tylko Miłość", "I kto tu rządzi" to jest nawet fajnie, ale Foremniak jest beznadziejna i psuje cały serial! Boże dlaczego oni zdejmują mój ukochany serial!?!?

krzych88

nie gadaj ? dla mnie jest zarąbisty ten serial (10/10) i zgadzam się powinni napewno zdjąć Samo życie ... denne to jest kiedyś odcinków kilka obejrzałem ... całe życie jakiś problem mają i nigdy się nie cieszą tylko chodzą i się użalają nad sobą ....

ocenił(a) serial na 10
krzych88

NAjlepszy serial komediowy - oni nie moga go tak po prostu sciagnac z anteny :(

ocenił(a) serial na 7
HollyShort

Samo życie zostaw cie spokoju a jeś;i chodzi o Mamuski to rzeczywiscie ten serial powinien zostac jest strasznie zabawny poprostu Polsat znow zle wybiera emisje serialu 19:30 fakt to młoda godzina ale wtym czasie sa wiadomosci na jedynce a jak wiemy wieksza polowa w Polaków oglada własnie wiadmosci samymi macie przykład pierrwsza seria była o 22:00 byla wieksza ogladalnosc . Powini nakreci trzeci ze sezon zmienic godzine emisji jak to nie pomoze zdiac z anteny sam juz nie wiem moze sie myle .

kinoman85

Przecież nazywanie Sramego Życia gównem jest daleko posuniętym eufemizmem ! I pomyśleć, że zdejmyują fajny serial (to samo tyczy się serialu 'I kto tu rządzi. choć 'Mamuśki' były o wieeele lepsze), a takie g*** jak samo żyganie zostawiają. Ci, którzy o tym decydują to się chyba z własnym sedesem na rozum pozamieniali [choć trzeba mieć na co zamienić, a o rozum tych, którzy to uczynili nie podejrzewam] !

kinoman85

Wszyscy ci, który to sramożyciowe gówno oglądają i jeszcze się nim podniecają mają rozwolnienie zamiast mózgu !

krzych88

a takie syfy jak niania dostaja jeszcze telekamery ;/

ocenił(a) serial na 9
astral55

Ten serial jest (był) super !!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
fjona1

Dla mnie był po prostu super tylko szkoda że był.

ocenił(a) serial na 10
krzych88

Nie wiem jak można było zostawić takie coś jak "I kto tu rządzi?" to jest poprostu dno! Pomimo "dobrych" aktorów ;-)

ocenił(a) serial na 1
krzych88

I bardzo dobrze ze zniknal z anteny, szkoda czasu na taki badziew...moja radosc nie zna granic.....

eliza007

Ale nikt ci nie kazał oglądać, a jeśli już oglądałe/aś to przynajmniej teraz nie lamentuj !

ocenił(a) serial na 1
cOOba

a czy ja mowie ze ktos mi kazal go ogladac...to wy lamentujecie ze ten serial sie skonczyl...

eliza007

Mamuśki to był serial do banii i cieszę się, że go zdejmują.

krzychV

Fajnie tylko, żę go nie zdejmują tylko zdjęli.
Post na który odpowiedziałeś był napisany w październiku tamtego roku.
A co do mamusiek to szkoda, żę go zdjęli bo serial był super.