PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2267
Marina
powrót do forum serialu Marina

Hej moze mi ktos powiedziec bo wrocilam ze szkoly o 16 i widze ze Marina gada ricardo do innego aktora... czyzby zmienili aktora na innego?! jesli tak to ten jest beznadziejny! moze to przyzwyczajenie ale glupio tak .

linds20

To samo sobie pomyslałam, że głupio, ale jest równie przystojny ;)
Marina i Ricardo rozmawiali sobie przed wariatkowem i był ten aktor, co grał od poczatku, a jak pokazali ich w domu to już był ten inny. Nie wiem o co chodzi. Może zmienili go tylko na jeden odcinek, a może już do końca ten zostanie.

fliege

Odpowiedź jest bardzo prosta. Mauricio Ochmann - czyli Ricardo #1 przestał grać w Marinie, ponieważ miał poważne kłopoty z narkotykami i musiał zrezygnować z grania w telenoweli. Jego miejsce zajął Manolo Cordona, przystojniak z Gitanas. Uwierzcie jest dużo fajniejszym i lepszym aktorem niż Ochmann. Cordona z pewnością się Wam spodoba.

linds20

no wlasnie od polowy odcinka ricarda gral juz inny aktor, ale ten jest przysytojniejszy od tego co byl :P tylko troche dziwnie mi sie ogladalo...

Zuza_3

No też się zdziwiłam, że tak nagle, chociaż wiedziałam, że zmienią aktora. W sumie uważam, że ten nowy aktor bardziej pasuje do Mariny.

ocenił(a) serial na 9
linds20

ja takze wiedzialam o zmianie aktora ale spodziewalam sie tej zamiany z odcinka na odcinek a nie w polowie tak jak tutaj to mialo miejsce:) w jednej scenie jest Mauricio a zaraz w nastepnej ten Manolo juz widze jak mine mialy te osoby co nie wiedzialy o zmianie aktora he he powiem wam rowniez ze jakos jak uslyszalam o tej zmianie pomyslalam ze to zepsuje telenovele ze tamten nie bedzie pasowal czy cos i jestem mile zaskoczona bo jak na tak drastyczna zmiane (jednak faceci sie roznia od siebie w kazdym szczegole wzrost,kolor wlosow itd) to jestem pozytywnie zaskoczona i wcale mnie nie odrzucilo od tej telenoveli odrzuca mnie natomiast to.." kilka dni pozniej... kilka miesiecy pozniej..." w takim tepie to Marina za 10 odcinkow bedzie juz babcia:)))) pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za odpowiedz na mojego posta streszczenie jest super!!!!

linds20

Faktycznie dziwnie, z etak w połowie odcinka zmienił się aktor ;) Ale jestem mile zaskoczona ;) Z Manola jest niezły przystojniak ;) Całkiem fajnie :) A za parę odcinków, to już się całkiem przyzwyczaimy ;)

linds20

no wlasnie caly czas jest jakis czas pozniej jestem ciekawa co wymysla skoro ma byc 169 odcinkow...

Zuza_3

ja też się bałam się zmiamy ale tak jak ktoś powiedział można się przyzwyczaić choć ogólnie telcia zrobiła się trochę drętwa bo na początku marina i ricardo osoby mlode rozrywkowe i to mi się podobało a teraz marina cały czas wspomina dziecko a ricardo jest jakiś nie swój zmienili aktora akurat jak zmieniły się charaktery głównych postaci ogólnie zmieniła strasznie się ta telenowela

Anka_51

Taak.. Ja się zastanawiam co tam się będzie działo przez te jeszcze ponad 100 odcinków.. Marina Sterniczka była fajniejsza.. ;) Wtedy było dużo śmiesznych momentów i w ogóle jakoś tak fajniej było.. Teraz mnie co chwilke coś wkurza.. ;P Sara.. Blee.. ;P To, że nikt nie uwieżył Marnie, że porwali jej syna i w ogóle.. No ale.. i tak będę oglądać :D

ocenił(a) serial na 9
Daria_

coraz gorzej z ta telenowela wieje nuda juz nie wracam szybko do domu aby zdazyc na kolejny odcinek. Marina przypomina lagodniejsza i pozbawiona agresji Adriane,Sara agresywna wersje Mariny , Alberte zjadaja wyrzuty sumienia jakas dobra sie robi...( i pewnie kipnie) Ricardo.... coz to juz nie Ricardo.... niby kocha te Marine ale caluje inna w ogole ten aktor gra troche bezplciowo patrzac na dluzsza mete . Mauricio az wyrzucal emocje z siebie a ten Manolo dowie sie ze znalezli syna jego reakcja ..."hmmmm" dowie sie ze Matka umarla ..."hmmmm" ptak mu narobil na marynarke .." hmmm" jak na razie powiem tylko tyle pierwsze 18 odcinkow warte obejrzenia a reszta coz kto wie ja narazie N I E !!!!! Pozdrawiam i domagam sie Mariny Sterniczki:)))) z pazurem i zartem nawet Papuga zniknela:(((((( eeeehhhh

Carolle

zgadzam się marina jest do 18 odc. inna telenowelą i zmiana tego aktora to jakby dwa oblicz ricarda 1-st to mlody pelen zycia facet a drugi bezplciowy ,jakis bez zycia

Anka_51

sprawdzalam na tvn i 8 pazdziernika bedzie juz "10 lat pozniej" hheheh to sie nazywa tempo xD

ocenił(a) serial na 9
Loolly

what?????? the Hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 lat pozniej??? no a nie mowilam ze jeszcze troche a Marina babcia zostanie heh..... a to dopiero poczatek gdzie tutaj 169 ( o ile sie nie myle ) odcinkow chyba sobie odpuszcze! a tak dobrze sie zapowiadalo!

ocenił(a) serial na 9
Carolle

ps i najlepsze ze wciaz beda tak samo wygladac!!!!!!!!!!!!! ani zmarszczki ani siwego klaka!!!!!! ehhh phi ide spac chyba!!!!

Carolle

Hah.. No właśnie.. 16 lat, odkąd Marina urodziła, plus jakis rok od ślubu do tych narodzin dziecka + prędzej pół roku żałoby no i ileś tam odkąd pojawiła się Marina, do śmierci Adriany.. Taa.. Jakies 18 lat minęło, a tu wszyscy tacy sami.. Lool.. Oni będe mieć jakies 40 dychy czy więcej i będą wyglądac tak samo jak mając 20.. Hah.. Tylko dzieciaki nie będą już dzieciakami.. Czuy i Patty.. No i skoro Marina za chwilkę dowie się, ze Czuy, to jej syn, to co się tam będzie działo przez te 100 odcinków..? Hmmm.....

Daria_

Nie chce nic mówic, ale się wam nieżle namieszało. xD Czy patrząc na Chuya widzicie 18- latka? Bo ja nie... xD Z wydarzeniami posunęli się o 6 lat. Ale ogólnie rzecz biorąc to się zgadzam. Bohaterowie się nie zmieniają.

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

my wybiegamy troche do przodu w przyszlym tygodniou bedzie juz 10 lat pozniej......... wiec nic nam sie nie namieszalo......

Carolle

Dokładnie. A z Chuya to wtedy też będzie niezły przystojniak.. xP Hihi ;)

Daria_

18lat?!licząc że na początku marina miała jakieś 22 lata to by miała 40 lat ! boże jak chała ludzie co oni zrobili z tą telenowelą nie mogli wymyśleć że ona znajdzie tego syna jak będzie jeszcze mały a teraz ona taka młoda ma 18 letniego syna to ja mam 19 lat a moja mama ma 50.RezultatWIELKA BEZNADZIEJA

ocenił(a) serial na 9
Anka_51

kicha jak nic!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((( malo tego gdzies przeczytalam...............UWAGA SPOILER......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ......ze Marina bedzie podejrzewana ze ma romans z Chuym czyli nadal bedzie dobrze wygladac bo baci by o to nie podejrzewali :)))nie no masakra pila lancuchowa w acapulco

ocenił(a) serial na 9
Carolle

ps a moze my sami sobie wymyslmy scenariusz takiej MAriny jaka bysmy chcialy/chcieli ogladac?????? zalozmy temat i tam sie popiszmy inwencja:)))))))))))))) oczywiscie z Mauricioem bo manolo ach bech nie lubie drewna w telewizji

Carolle

popieram w 100%dzis ogladalam i moge jedynie powiedziec ze ten chuy 10lat pozniej nie jest taki zly moze cos wniesie do tej telenoweli

ocenił(a) serial na 6
Anka_51

Zgadzam sie na wlasna wersje! Ale tylko z Mauriciem! To kto zaklada taki temat? I w jego forum, czy w tym tutaj?