No i sie skonczylo dosc marnie tak dobrze sie zapowiadalo gdy ogladalam pierwsze odcinki, ulubiony bohater?..... coz najbardziej mnie osobiscie podobala sie postac Veoroniki babka z charakterkiem szkoda ze tak skonczyla az zal mi sie tej bezwzglednej baby zrobilo jak lezala w tym grobie,szoda ze nie pokazali jak ukatrupila swoja siostre myslalam ze to jakos wyjasnia na koncu ze przyzna sie i pokaza to we flashbackach,pokazali chociaz jak ukatrupila Damiana??? bo nie widzialam tego odcinka, ogolnie rzecz ujmujac widzialam lepsze telenowele:D brakowac mi bedzie Veroniki ale wreszcie nie bede musiala ogladac Manolo "the wood" Cardona!!! a jakie sa wasze odczucia???
ps i to dziecko na koncu Marina miala chyba juz ze 40 dychy na karku a tu Junior po co!!!!
No ja już czekam na następną telenowelę. Marina na początku mi się nie podobała, może to dlatego, że skończyła się moja ulubiona telenowela jaką jest ''Prawo pożądania'' i nie chciałem oglądać ''Mariny'', ale końcowe odcinki były bardzo dobre ;). Fajna była ta scenka gdy Veronica budzi się w trumnie. łaaaaa... xP
Zawsze tak jest, że jak się kończy tela którą sie tyle czasu oglądało to trudno przyzwyczaić sie do następnej :)
Zawsze tak jest, że jak się kończy tela którą sie tyle czasu oglądało to trudno przyzwyczaić sie do następnej :)
Witam wszystkich:)
Moim zdaniem "Marina" była bardzo fajna i bardzo mi sie podobała:P i mogę spokojnie zaliczyć ją do moich ulubionych seriali:) może to co mi przeszkadzało to, to że cały czas Marina miała jakieś kłopoty, ale koniec był fajny i bardzo mi szkoda, ze tak szybko sie skończyła, bo w końcu jak sie ogląda serial przez 8 miesięcy to jakoś tak sie jest już można przyzwyczaić:P mam nadzieję, że po "surface" puszczą jeszcze jakąś fajną telenowele i będziemy mieć coś fajnego do pooglądania:p bo można się bardzo przyzwyczaić do tych seriali popołudniowych:P jakby co to jest tylko moje zdanie:)
Popieram też osobę, która pisała przede mną:)
pozdrawiam wszystkich:)