PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2268
Marina
powrót do forum serialu Marina

No i sie skonczylo dosc marnie tak dobrze sie zapowiadalo gdy ogladalam pierwsze odcinki, ulubiony bohater?..... coz najbardziej mnie osobiscie podobala sie postac Veoroniki babka z charakterkiem szkoda ze tak skonczyla az zal mi sie tej bezwzglednej baby zrobilo jak lezala w tym grobie,szoda ze nie pokazali jak ukatrupila swoja siostre myslalam ze to jakos wyjasnia na koncu ze przyzna sie i pokaza to we flashbackach,pokazali chociaz jak ukatrupila Damiana??? bo nie widzialam tego odcinka, ogolnie rzecz ujmujac widzialam lepsze telenowele:D brakowac mi bedzie Veroniki ale wreszcie nie bede musiala ogladac Manolo "the wood" Cardona!!! a jakie sa wasze odczucia???
ps i to dziecko na koncu Marina miala chyba juz ze 40 dychy na karku a tu Junior po co!!!!

Carolle

No ja już czekam na następną telenowelę. Marina na początku mi się nie podobała, może to dlatego, że skończyła się moja ulubiona telenowela jaką jest ''Prawo pożądania'' i nie chciałem oglądać ''Mariny'', ale końcowe odcinki były bardzo dobre ;). Fajna była ta scenka gdy Veronica budzi się w trumnie. łaaaaa... xP

ocenił(a) serial na 6
SlowDown

Zawsze tak jest, że jak się kończy tela którą sie tyle czasu oglądało to trudno przyzwyczaić sie do następnej :)

ocenił(a) serial na 6
SlowDown

Zawsze tak jest, że jak się kończy tela którą sie tyle czasu oglądało to trudno przyzwyczaić sie do następnej :)

Konrad

Witam wszystkich:)
Moim zdaniem "Marina" była bardzo fajna i bardzo mi sie podobała:P i mogę spokojnie zaliczyć ją do moich ulubionych seriali:) może to co mi przeszkadzało to, to że cały czas Marina miała jakieś kłopoty, ale koniec był fajny i bardzo mi szkoda, ze tak szybko sie skończyła, bo w końcu jak sie ogląda serial przez 8 miesięcy to jakoś tak sie jest już można przyzwyczaić:P mam nadzieję, że po "surface" puszczą jeszcze jakąś fajną telenowele i będziemy mieć coś fajnego do pooglądania:p bo można się bardzo przyzwyczaić do tych seriali popołudniowych:P jakby co to jest tylko moje zdanie:)

Popieram też osobę, która pisała przede mną:)
pozdrawiam wszystkich:)

kasiula210

Marina, była świetna, choć nie oglądałam jej od początku, chyba zaczęłam od 15 odcinka. Końcówka podobała mi się, choć każda telcia kończy się podobnie, tak już jest. Choć pamiętam jedną telenowelę z lat 90, która nie skończyła się szczęśliwie.
Szkoda, że TVN nie będzie emitował telenowel :-(