Nigdzie nie ma serii 3 z polskim dubbingiem,na kreskoweczki.pl odcinki są tylko do końca 2
sezonu,ktoś ma jakieś informacje na temat tego?
dołączam się do prośby także poszukuję sezonu 3 lecz p polsku bo po angielsku można znaleźć wszędzie
Widocznie już 3 nie dubbingowali.Ja o 3 serii nawet nie słyszałem,po słabej 2 już dalej wieść zaginęła.
Jest 3 sezon. Pamiętam jak go kiedyś oglądałam w wersji PL. Widocznie nie wyemitowali go na teletoonie. A szkoda :( Było dużo fajnych odcinków, jak np. "Dom Upiorów" - moja trauma z dzieciństwa ;))
Bo teletoon to już ogólnie nie to samo.Oni stawiają na młodszych,a taki zigzap był bardziej pod młodzież. za to to kiedyś lubiłem.
Teletoona już gdzieś od 1,5 roku nie włączałem,ale wcześniej coś tam patrzyłem dla ciekawości co to za kanał,i po prostu poczułem wielką lipę z sosną.
Teraz spojrzałem na ich stronę,i oprócz Titeufa i Daltonów nic ciekawego już nie puszczają.Te wakfu jeszcze kiedyś tam oglądałem i ostatecznie się da,ale reszta pod małolatów.
A dadzą coś trochę bardziej brutalnego typu Martin Tajemniczy to dosłownie po miesiącu znika z anteny.Już pisałem czemu :d