Maxton Hall - Dwa światy

Maxton Hall - Die Welt zwischen uns
2024 -
7,1 4,7 tys. ocen
7,1 10 1 4698
Maxton Hall - Dwa światy
powrót do forum serialu Maxton Hall - Dwa światy

Teoria

ocenił(a) serial na 8

Nie czytałam książek, więc nie mam zielonego pojęcia czy moja teoria ma sens, ale nie potrafię wyrzucić z głowy myśli, że to kierowca jest prawdziwym ojcem Jamesa. To by wyjaśniało dlaczego ojciec jest tak surowy, dlaczego kierowca przejmuje się jego losem i staje w jego obronie. No i w końcu matka opowiadała Jamesowi o swojej miłości, o tym że każde poszło w swoją stronę. Jeżeli ktoś czytał książki, proszę powiedzcie czy ma to sens.

ocenił(a) serial na 10
hirszmen1000

Ja przeczytałam pierwsze 2 części, bo niestety druga bardzo mnie znudziła i nie dałam już rady sięgnąć po trzeci tom. Podczas oglądania też odniosłam wrażenie, że James i Lydia mogą być dziećmi szofera(on w książce był bardzo zakochany w ich matce), ale jak już wcześniej wspomniałam- 2 tom jest dość nudny i właściwie poza bezsensownymi fochami Ruby nic się w nim nie dzieje, więc pozostaje mi tylko czekać na kontynuację serialu i mieć nadzieję, że scenarzyści wycisną z tej historii o wiele więcej niż autorka książek.

hirszmen1000

Czytałam całą trylogię. Moim zdaniem tylko pierwszy tom jest fajny, dwa pozostałe to straszne nudy, nic tam się nie dzieje. Co do kierowcy, to był zakochany w ich matce ale nie, nie jest ojcem bliźniaków.