Ten moment, kiedy oceniasz 1 sezon 10/10 i boisz się, że 2 cię rozczaruje, a tymczasem ryczysz jak bóbr przez pierwsze 3 odcinki i brakuje ci skali, żeby to jakoś racjonalnie ocenić!
Jestem totalnie oczarowana tym serialem, a wybór muzyki i gra aktorska to 20/10!!! To jest zdecydowanie najlepszy serial dla młodzieży, jaki kiedykolwiek oglądałam!Coś wspaniałego!!!
Oby więcej takich produkcji. Reżyser wykonał kawał dobrej roboty. Serial dobrze nakręcony i jedyny w swoim rodzaju. Ogromny plus gra aktorska. Szkoda, że z innymi mocnymi „ konkurentami „ zrobiono słabeuszy i zerową konkurencję . Tutaj warto było czekać
O tak! Też uważam, że pierwszy sezon był świetny, a drugi również nie zawodzi. Wspaniale się to ogląda.
Niestety, nie zgadzam się. Pierwszy sezon był wspaniały, ale drugi jest niekończącym się, infantylnym teledyskiem, poprzecinanym dramatami. Zawiodłam się :(
Masz prawo się nie zgadzać. Prawda jest taka, że nie ważne jak bardzo staraliby się producenci, scenarzyści i sami aktorzy, to i tak zawsze znajdzie się ktoś, kto pomimo genialnego efektu stwierdzi, że jest to infantylne. Przykre, ale niektórych rzeczy niestety się nie przeskoczy.