Zastanawiam sie dlaczego tak mało ludzi (zarówno w polsce jak i w usa) ogląda ten serial.Wbrew pozorom to naprawde serial godzien uwagi.Nie jest to słodki,cukierkowaty serial jak niektore produkcje amerykańskich reżyserów.Mamy tu skandale,afery,śmierć,sex,piekne kobiety,dobra muzyke.Serial nie przynudza,wszystko co sie tam dzieje nie odbiega bardzo od fabuły i pomyłsu producentów.To co sobie założyli przed puszczeniem serialu w tv godnie realizjuja.Być może ludzie pamietają te wersje MP z lat 90-tych i nie mogą sie przekonac czy przyzwyczić do tej nowej.Nie potrzeba nam wiecej seriali mlodzieżowych czy dramatych w ktorych tylko sie ludzie kochaja i żyją w radości mając prz tym duzo kasy.Nie wiem czy moge porównac ten serial do np Gossip girl ale według mnie Melrose place wcale nie jest dużo gorsze a jeżeli sprawdzimy oglądalnosc w usa to plotkara bije MP o duzo.Nie musimy wcale sledzic oglądalności w usa ,możemy spojzec nawet na robienie napisów do poszczególnych odc(w gossipie do odc napisy powstaja w jakies 4 dni a tu nie mamy napisó do odcina z przed kilku tygodni nawet miesąca-dwóch)
Moim zdanie MP jest bardzo nie doceniany zarówno w USa ja i u unas.
Ja jednak moge w 100% polecic ten serial i gwarantuje ze nudzic sie nie bedziecie.
P.S Mam nadzieje ze wkoncu znajdzie sie osooba ktora bedzie na bieząca robic napisy.
Przepraszam z błedy i pozdrawiam.