PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502872}

Melrose Place

2009 - 2010
6,4 985  ocen
6,4 10 1 985
Melrose Place
powrót do forum serialu Melrose Place

hej:) czy ktoś wie dlaczego ashley simson już nie będzie grała w tym serialu?

ocenił(a) serial na 10
ulepiona

Powody takiej decyzji na razie nie są znane (najprawdopodobniej przyczynił się do tego spadek oglądalności produkcji).

ocenił(a) serial na 5
ulepiona

Ja tam nie mam pojęcia, ale bardzo się cieszę. Wg mnie jest ona niesamowicie irytująca i sztuczna.

ulepiona

najpierw może naucz się pisać poprawnie jej imię i nazwisko..

ocenił(a) serial na 8
shewolf_

A w którym odcinku ona odejdzie?
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 5
Ewka___

Im szybciej, tym lepiej ;)
Nie wiem kiedy dokładnie, ale oglądając trailery dotyczące odcinków wchodzących po przerwie na youtube zamieszczone przez CW już jej w żadnym nie ma, więc myślę, że już jej dużo nie będzie.

ocenił(a) serial na 5
Madziiucha

jestem przy ogladami I sezonu i jzu nie moge patrzec na jej gre aktorska.
Czy ona ma cos wspolnego z aktorstwem?
Przeciez to totalne beztalencie , sztuczna , i potrafi chyba tylko robic jedna poze z jedna mina .

ocenił(a) serial na 5
kamylka

No dokładnie! Zupełnie nie umie grać. Wszędzie ta sama mina srającego kota -.-
Ale na szczęście w 13 odc odjeżdża w siną dal i mam nadzieję, że już już jej nigdy nie zobaczę w tym, ani innym serialu/filmie.

Madziiucha

Jak dla mnie Violet mogła zostać, za to powinni wywalić to beztalencie grające Riley. I postać żałosna i "aktorka" kiepska. O ile u Violet istniało jeszcze coś takiego jak mimika twarzy(choć jej miny lepiej zostawię bez komentarza :P) to Riley ma wiecznie tą samą minę - zęby na wierzchu i wytrzeszczone oczy...

ocenił(a) serial na 5
Goku

Goku, sorry, ale nie zgodzę się z Tobą. To właśnie dziewczyna od Violet nie miała za grosz telnetu. Owszem, aktorka, która gra Riley też nie go niestety nie posiada, ale już jest lepsza od tej drugiej.