PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64349
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Do końca sezonu zostało jeszcze parę odcinków, zatem nie bardzo rozumiem tą całą falę krytyki
dot. RJ. Zwłaszcza, że wcale nie musi się okazać, że to właśnie szeryf nim był (całkiem możliwe,
że będzie podobnie jak w 3 sezonie)

Troszkę cierpliwości ;)

ocenił(a) serial na 7
BRYLANT_2

Szanse na takie rozwiązanie są zerowe. Heller już potwierdził w wywiadach, że wątek RJ jest definitywnie zamknięty, a na rozwiązanie niedopowiedzianych wątków też nie ma co liczyć.

milkaway

Jeżeli faktycznie tak miałaby zakończyć się sprawa RJ, to rzeczywiście dość kulawo to wygląda... Seryjny morderca RJ, kreowany na bezbłędnego przez 5 sezonów nagle tak łatwo dałby się przechytrzyć w jednym odcinku? No i te niedopowiedziane wątki typu skąd miał listę też są intrygujące.

BRYLANT_2

W jakiś sposób to się musiało skończyć. Ja wcale nie jestem rozczarowana. Szeryf pasuje na RJ. Myślę, że nie ma co się aż tak ekscytować, to tylko serial i zawsze będzie ktoś niezadowolony.

ocenił(a) serial na 7
estella_bluebell

Ja myślę, że Heller kłamie i coś się jeszcze wydaży.

ocenił(a) serial na 7
Helium1

wydarzy

Helium1

Kto wie...

ocenił(a) serial na 10
estella_bluebell

Ja tam liczę na jeszcze jakąś bombę :DD

użytkownik usunięty
PeaceMac

Chyba wodną ;D

PeaceMac

Myślę, że żadnych bomb wodorowych ani innych się już nie doczekamy, ale nie ukrywam, że chciałabym 7 sezon.

użytkownik usunięty
Helium1

Nie liczyłbym na to! To już końcówka serialu. ;D

ocenił(a) serial na 9

chyba że widownia dopisze to wtedy będzie i 7dmy sezon;) zobaczysz

użytkownik usunięty
Venom_p23

tak myślisz? ;)

ocenił(a) serial na 9

Kiedyś podane było ze Baker ma kontrakt na 7 sezonów. Niedawno pojawiały się też informacje o zastepcach dla Van Pelt i Rigsbiego bo jakos pod koniec sezonu mają zniknąć z obsady. Heller w wywiadzie zaznaczył też ze on ma pomysł co robić i p czym opowiadać, a decyzję czy to się spodpba zostawia widzom :D na tą chwilę sprawa jest otwarta. Gdyby nie rozważali jeszcze kolejnego sezonu tp już dawno zapowoedzieli by ze ten jest ostatni.

estella_bluebell

Szeryf na RJ pasuje, ale sposób jak go przedstawili nie bardzo;p

BRYLANT_2

Skąd PJ wiedział że RJ bedzie w kościele i ogarnał ptaka na niego ;D?

ocenił(a) serial na 7
bartekbartosiak

zwinął gołębia z rynku w Krakowie, a RJ okazał się hejnalistą z Mariackiego - dlatego akcja w kościele..

ocenił(a) serial na 7
gawron38

hahahahhahaha dobre

ocenił(a) serial na 8
bartekbartosiak

nie wiesz dlaczego Patryk ogarnął ptaka na niego? to jasne,że wiedział wcześniej (co najmniej na początku odc) iże Bertram nie jest RJ. W poprzednich odc. było powiedziane, że Szeryf boi się gołębi, przypadek- nie sądzę.

tiger, tiger

ocenił(a) serial na 9
BRYLANT_2

ale jeszcze jest ta cała tajna organizacja czy nikt nie będzie się mścił za śmierć przywódcy?
czy nie ma w niej niespełnionych psychopatów? A ta kobieta z kościoła? Gwizdanie na opamiętanie podczas przesłuchania...może to tajny szyfr?
może coś w tym temacie?