Do końca sezonu zostało jeszcze parę odcinków, zatem nie bardzo rozumiem tą całą falę krytyki
dot. RJ. Zwłaszcza, że wcale nie musi się okazać, że to właśnie szeryf nim był (całkiem możliwe,
że będzie podobnie jak w 3 sezonie)
Troszkę cierpliwości ;)
Szanse na takie rozwiązanie są zerowe. Heller już potwierdził w wywiadach, że wątek RJ jest definitywnie zamknięty, a na rozwiązanie niedopowiedzianych wątków też nie ma co liczyć.
Jeżeli faktycznie tak miałaby zakończyć się sprawa RJ, to rzeczywiście dość kulawo to wygląda... Seryjny morderca RJ, kreowany na bezbłędnego przez 5 sezonów nagle tak łatwo dałby się przechytrzyć w jednym odcinku? No i te niedopowiedziane wątki typu skąd miał listę też są intrygujące.
W jakiś sposób to się musiało skończyć. Ja wcale nie jestem rozczarowana. Szeryf pasuje na RJ. Myślę, że nie ma co się aż tak ekscytować, to tylko serial i zawsze będzie ktoś niezadowolony.
Myślę, że żadnych bomb wodorowych ani innych się już nie doczekamy, ale nie ukrywam, że chciałabym 7 sezon.
Kiedyś podane było ze Baker ma kontrakt na 7 sezonów. Niedawno pojawiały się też informacje o zastepcach dla Van Pelt i Rigsbiego bo jakos pod koniec sezonu mają zniknąć z obsady. Heller w wywiadzie zaznaczył też ze on ma pomysł co robić i p czym opowiadać, a decyzję czy to się spodpba zostawia widzom :D na tą chwilę sprawa jest otwarta. Gdyby nie rozważali jeszcze kolejnego sezonu tp już dawno zapowoedzieli by ze ten jest ostatni.
zwinął gołębia z rynku w Krakowie, a RJ okazał się hejnalistą z Mariackiego - dlatego akcja w kościele..
nie wiesz dlaczego Patryk ogarnął ptaka na niego? to jasne,że wiedział wcześniej (co najmniej na początku odc) iże Bertram nie jest RJ. W poprzednich odc. było powiedziane, że Szeryf boi się gołębi, przypadek- nie sądzę.
tiger, tiger