PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64348
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Oglądałam prawie wszystkie odcinki i jakos umknęło mi czy Rigsby sam wychowuje dziecko czy na zmiane z ta babką co jest matką dziecka, bo pamietam ze ona go zostawila po tym jak upozorowal swoją smierc, ale jakos mi umknęlo co z tym dzieckiem bo co widze to wiecznie tylko on sie nim opiekuje

ocenił(a) serial na 10
olcia1719

na zmianę z matką chłopca wychowują co można wywnioskować tylko pośrednio, kiedyś Teresa się jej pytała jak ma się Ben, stad tak myślę, poza tym rzadko jest pokazywany Rigsby jako ojciec, chyba 2 raz

ocenił(a) serial na 10
jagamiga1

Mnie też wydaje się, że muszą na zmianę wychowywać małego Bena, bo Rigsby naprawdę dużo pracuje, a w większości odcinków widać, że nie ma z tym problemów, wyjeżdża, zostaje po godzinach itp.

Sara wydaje się też OK osobą i nie jakąś wyrodną matką, więc na pewno dzielą się wychowaniem małego. Ona też dużo pracuje.

Mnie wydaje się, że powinien powrócić wątek, że Lisbon oddaje Sarze (matce małego Bena) przysługę, bo obiecała, że jest jej winna przysługę i to mogłoby w serialu powrócić. Oczywiście, pewnie twórcy zapomnieli już o tej przysłudze, nie jest to coś bardzo istotnego, jednakże mnie jako widzowi podobają się takie domknięcia wątków i nawiązania do wcześniejszych rzeczy.

A mały strasznie fajny. Zaskoczenie dla mnie, że okularki nosi. Słodki, jaki już duży. :)

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

A które małe dziecko nie jest słodkie? ;D

ocenił(a) serial na 7
olcia1719

Wiem, że odkopuje archiwum Internetu, ale może ktoś będzie potrafił odpowiedzieć :p sezon 5 odcinek 10. Van Pelt wyjeżdża na szkolenie, Waynowi przez to smutno a cho pyta się go „kiedy ostatni raz miał kobietę”. Sugeruje to jak by dawno nikogo nie miał, a ten wchodzi na portal randkowy… czyli co z jego dzieckiem i tą Sarą? Wyparowali? Ps. Van Pelt wysłali na szkolenie bo aktorka prywatnie była w ciąży ;)