PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64168
6,3 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

CZYTASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
----------------
-------------
---------
-----------------------------------------------
A więc Yaneek to mitoman - Mushburna nawet nie ma w tym odcinku.

Niestety, ale odcinek był bardzo słaby - 2/10.

Wybrali postać z łapanki -
-------------------------------
------------------------------
RJ jest Szeryf

Nie wierzycie mi?

W odcinku PJ da ukraść sobie samochód (który dała mu Teresa) by zgubić ogon z FBI. Gdy PJ
ubije RJ będzie dzwonić do Teresy, ale jej komórka jest skonfiskowana przez FBI i pod
czujnym okiem agenta, dlatego PJ nagrywa wiadomość.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
redjin

SPOILER!
http://hizliresimyukle.com/images/2013/11/22/nVF8y.jpg
???

ocenił(a) serial na 10
ephraim_kishon

Gdzie można zobaczyć odcinek?

ocenił(a) serial na 8
Ania2412

Szczerze - nie mam zielonego pojęcia :) Ponoć epizod wczoraj dostał się do sieci, która tonie teraz w setkach komentarzy nie pozostawiających suchej nitki na scenarzystach za potwornie spaprany finisz :)

ocenił(a) serial na 7
ephraim_kishon

Jane zabił Red Johna. Tak jak mówił Heller, dusząc go i patrząc mu w oczy :)

ephraim_kishon

No wszędzie piszą, że to szeryf jest RJ. Nie wiem skąd zdziwienie. Ciekawe co wobec tego znaczy "He is ma".

Mashburn były bardziej przekonywujący. A tak to szeryf nie zabił Teresy bo... bo Heller tego nie chciał xD

ocenił(a) serial na 8
SerpentTongue

Zdziwienie wynika nie z faktu, że to szeryf (którego postać swoją drogą bardzo przeciętnie wpisuje się w tworzony przez 6 sezonów mit o boskim, podziwianym przez rzeszę wyznawców RJ), ale z tego, że najważniejszy odcinek serialu wypływa radośnie do sieci na dobrych kilka dni przed premierą...
Smuteczek... :)

ephraim_kishon

Chyba, że Heller to geniusz i przygotował fake'owy odcinek manipulując fanami niczym Patryk przeciwnikiem :D

SerpentTongue

oglądał ktoś wszystkie filmy z Xander'em Berkeley'em, żeby móc stwierdzić, że to fake i kadr z jakiegoś innego filmu a nie Mentalisty?
mam nadzieje, że ktoś nas strollował :D
logo CBS wygląda na wklejone. :D

ocenił(a) serial na 10
banalnaa

Też nie uwierzę póki nie zobaczę ;)

Ania2412

Niestety odcinek poniżej oczekiwań. Jeden zwrot akcji na cały finał sprawy o Red Johnie to trochę mało. A no i CBS jak portal dało du.. .

ocenił(a) serial na 10
banalnaa

też mi się w to nie chce wierzyć, że odcinek tak po prostu wyciekł do sieci, mam nadzieję, że to fake, ale w to, żeby puścili do internetu odcinek manipulujący fanami tym bardziej nie wierzę, jaki to byłby sens, poza tym kręcenie scen kosztuję i wątpliwe by twórcy mogliby sobie na takie coś pozwolić.

ocenił(a) serial na 3
enjoylife

niestety PJ nie nosi zegarka :)

przemek151

Zegarek się nie zgadza.W promo odcinka widac zupełnie inny zegarek.

ocenił(a) serial na 10
przemek151

zauważ, że w promo ma zegarek

przemek151

w promo widać, że ma zegarek w kościele.
znalazłam też więcej zdjęć z tego przecieku i obawiam się, że to jednak prawda.

banalnaa

Możesz zapodać link do fotek? :)

SerpentTongue

SPOILER!!!

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2jdm00g&s=5#.Uo9Ay8TZuSo

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2eutukn&s=5#.Uo9AzcTZuSo

banalnaa

Porównaj sobie zegarek z promo 13 sekunda.

ocenił(a) serial na 9
banalnaa

ubrany tak jak przy wskakiwaniu przez okno, rana ta sama ehhh zdj prawdziwe :(

banalnaa

Ale ten zegarek z koscioła ma na pasku jakieś stalowe cekiny.

lucer

nie widzę żadnych cekinów, poślij mi link czy coś do tego, gdzie je widzisz :D

banalnaa

13 sekunda jak strzela

lucer

to światło sprawiło, ze się świeci.

użytkownik usunięty
enjoylife

Chyba jakiś naiwniak w to uwierzy. ;D

przeszło mi jeszcze przez myśl, że może i faktycznie McAllister pojawił się w kościele, ale nie koniecznie jest RJ. Patrick go dusi, bo może chce od niego wyciągnąć jakieś info.
Albo, że to czyjeś wyobrażenie (tak jak było z Haffnerem w śnie Lisbon). :D
Takie kadry wycięte z kontekstu to wiecie.. wszystkiego dowiemy się w poniedziałek :)

ocenił(a) serial na 3
banalnaa

dziwne jest to że skoro odcinek wyciekł to nikt jeszcze nie umieścił go na torrentach lub warezach , ale zdjęcia są przekonywujące

użytkownik usunięty
przemek151

Bo to odciek Widowo jest. ;D

użytkownik usunięty
banalnaa

tylko naiwniak uwierzy w te bajki. :)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
przemek151

teoretycznie się zgadza, bo niby Jane miał patrzeć w oczy, umierającemu RJ. No ale takie zdjęcie można zmanipulować.
Bo jeśli to okazałoby się prawdą, w sensie wyciek, to brak słów! Nie dość, że tą sprawę RJ rozwiązują w taki żałosny sposób, to jeszcze zmarnowany finał poprzez spoiler.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Bzdura! Zrobili żart! Najważniejszy odcinek w historii, więc sobie wymyślają a naiwni ludzie to wsiąkają. Fotomontaż. niesamowity ;D

Był link nawet tutaj ok 7 rano, ale leciał do pracy i nie otworzyłem go, a teraz już tematu nie ma :( Serio wyciekł odcinek.

Tak sobie myślę, w sumie szeryf w swoim pierwszym odcinku mocno dobierał się do Van Pelt gdy miała sprowokować sprawcę. Gdyby Rigsby mu nie przeszkodził to ciekawe jak to by się skończyło. Może to jednak ma sens i od początku szeryf był planowany jako RJ? xD

użytkownik usunięty
SerpentTongue

Na serio wyciekł?Trudno mi w to uwierzyć.Może to był tylko link do jakiegoś innego odcinka, czasami tak pisze a jak otwierasz link to jest tam zupełnie co innego.Nich ktoś to udowodni, bo nie wierzę, że od tak wyciekł.

ocenił(a) serial na 9
SerpentTongue

pamietasz moze w ktorym odcinku po raz pierwszy pojawil sie szeryf? chyba musze go sobie przypomniec :D

On teraz też wygląda dużo gorzej bez brody. Porównajcie sobie wygląd szeryfa w serii 6 i s01e02. Po prostu różne osoby :P

użytkownik usunięty
SerpentTongue

Teoreretycznie on pasuje na RJ, widziałem go w kilku filmach i grał złowieszcze postacie. Nawet ostatnio oglądałem film z Cage'm- Piekielna Zemsta, czy jakoś tak i właściwie motyw filmu był identyczny-organizacja typu TT, tylko zamiast Tyger Tyger, mieli inne głupie hasełko-coś z zającem. Szeryf był był członkiem tej organizacji, wiec w takich rolach ma chłop doświadczenie.

ocenił(a) serial na 8

Ciężko jednoznacznie stwierdzić, ja tylko przekazuje to, co znalazłem na imdb i whoisredjohn - tam aż kipi od szczegółowych informacji z odcinka ( i żenujących jednocześnie, o ile wyciek okaże się prawdą). Rzućcie okiem na tamte fora, jest nawet prześmiewczy poemat do Hellera na wzór Tiger, Tiger Blake'a :). A fotki wyglądają niestety całkiem realnie.

użytkownik usunięty
ephraim_kishon

To byłoby straszne.BARDZO! ;(

ocenił(a) serial na 8

Przez 5 lat budować atmosferę wokół RED JOHNA, rzucać wskazówkami, prowadzić akcję tak, żeby widz nie mógł się doczekać następnego odcinka, w którym pojawi się wątek RED JOHNA.
vs
Na 3 dni przed premierą najważniejszego odcinka serialu wypuścić odcinek do sieci...
CBS - TYLE PRZEGRAĆ.

użytkownik usunięty
lifcikcytrynowy

Naciągają ludzi. ;D

ocenił(a) serial na 8

Oby, oby. Ale choćby z Californication takie rzeczy się działy, że odcinki były masowo wypuszczane. W samym 6 sezonie bodajże 3 razy tak się stało, że odcinek przed premierą był w internecie. Takie rzeczy są niestety możliwe.

użytkownik usunięty
lifcikcytrynowy

Jak tak było jak mówisz, to wszystko możliwe. ;(

ocenił(a) serial na 9

Tylko z rozpaczy nie usuwaj tego konta ;)

użytkownik usunięty
asia_145

A skąd wiesz o usuwania mojego konta? ;D