PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64363
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Najlepsze

użytkownik usunięty

Jakie waszym zdaniem były najlepsze odcinki tego serialu do tej pory ? Pytanie ogólne więc
możecie odpowiedziec wg waszego uznania ( np ze względu na humor odcinka, zagadkę
kryminalną, zdolności Patricka, poruszającą historie itp)

UWAGA: Proszę nie wymieniac odcinków związanych z Red Johnem :)

ocenił(a) serial na 9

z sezonu 1 najbardziej lubię odcinek 16 Bloodshot i scena jak Jane wraca ze szpitala i mówi że ma super moce :)), podoba mi się też odcinek 8 The Thin Red Line, odcinek 15 Scarlett Fever, odcinek 17 Carnelian Inc.,
z sezonu 2: odcinek 1 Redemption, odcinek 3 Red Badge, odcinek 6 Black Gold and Red Blood, odcinek 7 Red Bulls, odcinek 15 Red Herring, odcninek 16 Code Red, odcinek 19 Blood Money,
z sezonu 3: odcinek 6 Pink Chanel Suit, odcinek 7 Red Hot, odcinek 8 Ball of Fire, odcinek 13 Red Alert,
Z sezonu 4 jak na razie: odcinek 5 Blood And Sand, odcinek 6 Where in the World is Carmine O'Brien,

troszkę tego wyszło, ale i tak starałam się okroić :) Jak do tej pory najbardziej podobał mi się odcinek 16 z sezonu 1.

ocenił(a) serial na 7

Na pierwszym miejscu u mnie odcinek 3x18 - "The Red Mile" za scenę z Janem i koronerem, która rozkleja mnie za każdym razem.
2 miejsce - "Blinking Red Light" z tego sezonu - za genialne rozwiązanie wątku Panzera.
3 miejsce -finał 3 sezonu, chyba wiadomo dlaczego. :)
4 miejsce - odcinek 2x11 "Rose-Colored Glasses" dla mnie najśmieszniejszy odcinek Mentalisty.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

Ale miały byś bez Red John'a, :)
zapomniałam o Blinking Red Light i zgadzam się z tobą.

ocenił(a) serial na 7
daria_pe

Zapomniałam, że miało być bez Red Johna, ale i tak moje ulubione odcinki są raczej bez niego, no oprócz finałowego odcinka 3 sezonu, no i szczątkowej obecnośći RJ w "Blinking Red Light". :)

ocenił(a) serial na 6
milkaway

Zgadzam się :) i dodam jeszcze 9 odcinek pierwszej serii "Flame Red" z genialną sceną jak Patrick przesłuchuje Tommy'ego -tego chłopaka, który udaje opóźnionego w rozwoju