http://kwejk.pl/obrazek/2072021/chill-out.html
I kto powiedział, że nie jest przystojny? :D Postać Oberyna bardzo mu służy. :D
Niee, nie śledzę Grę o Tron, oglądałam odcinek, w którym pojawił się po raz pierwszy, głównie ze względu na chłopaka, który jest fanem serialu. Ale na tym zdjęciu jest po prostu b r e a t h t a k i n g... :D
W takim razie nie oglądaj tego odcinka, lepiej zatrzymaj sobie w pamięci pozytywny obraz Szczupako-Oberyna.
Ależ już mi opowiadano, jaki jest Oberyn. Lubi obydwie płcie i odcinanie głów. Takie hobby.
Zupełnie nie o to mi chodzi:) Mówimy tylko o tym, że jest przystojny. No więc po ostatnim odcinku jest to wątpliwe. Mnie zniesmaczyło. Nie lubię takich akcji, a teraz za każdym razem kiedy będę go widzieć na ekranie, przypomnę sobie tę scenę:(
Te jego wyczyny (w sferze erotycznej) przypominają mi film "Totalne zaćmienie"... i to nie jest dobre wspomnienie, choć poziom aktorstwa był wysoki. No ale ta tematyka...
Ale jakby nie patrzeć , ja tam odwracałam wzrok podczas walki, Pike imperatyw zemsty miał silny, całkiem jak Patrick, brakowało tylko podstępu. Żeby się teraz nie zaczął materializować w Marcusie, bo już jakieś słuchy chodzą, że postać Pike'a ma pozostać w grze, ale mentalistycznej, z taaakim doświadczeniem jeszcze nam Jane'a pokona :)
Cairns chce powiedzieć, że...Oberyn może "wpaść w oko" albo przykuć (wykuć) wzrok :)