PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64579
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Nowa odsłona Pike'a

ocenił(a) serial na 10

http://kwejk.pl/obrazek/2072021/chill-out.html

I kto powiedział, że nie jest przystojny? :D Postać Oberyna bardzo mu służy. :D

Lajonowa

Oglądałaś ostatni odcinek? Odnośnie tego, że mu służy, powiem tylko: hmmm...

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Niee, nie śledzę Grę o Tron, oglądałam odcinek, w którym pojawił się po raz pierwszy, głównie ze względu na chłopaka, który jest fanem serialu. Ale na tym zdjęciu jest po prostu b r e a t h t a k i n g... :D

Lajonowa

W takim razie nie oglądaj tego odcinka, lepiej zatrzymaj sobie w pamięci pozytywny obraz Szczupako-Oberyna.

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Ależ już mi opowiadano, jaki jest Oberyn. Lubi obydwie płcie i odcinanie głów. Takie hobby.

Lajonowa

Zupełnie nie o to mi chodzi:) Mówimy tylko o tym, że jest przystojny. No więc po ostatnim odcinku jest to wątpliwe. Mnie zniesmaczyło. Nie lubię takich akcji, a teraz za każdym razem kiedy będę go widzieć na ekranie, przypomnę sobie tę scenę:(

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Te jego wyczyny (w sferze erotycznej) przypominają mi film "Totalne zaćmienie"... i to nie jest dobre wspomnienie, choć poziom aktorstwa był wysoki. No ale ta tematyka...

Lajonowa

Tylko jedno Ci w głowie;)

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Ale jakby nie patrzeć , ja tam odwracałam wzrok podczas walki, Pike imperatyw zemsty miał silny, całkiem jak Patrick, brakowało tylko podstępu. Żeby się teraz nie zaczął materializować w Marcusie, bo już jakieś słuchy chodzą, że postać Pike'a ma pozostać w grze, ale mentalistycznej, z taaakim doświadczeniem jeszcze nam Jane'a pokona :)

ocenił(a) serial na 10
Cairns

Cairns chce powiedzieć, że...Oberyn może "wpaść w oko" albo przykuć (wykuć) wzrok :)

PeaceMac

Idąc za ciosem: Cairns chce powiedzieć, że... 'Oberyn' może chcieć nosić kask, haha ; )

matiiii

Chciałam tylko powiedzieć, że chłopak zupełnie stracił głowę;)

Cairns

Dodałbym: stracił głowę dla Ellari xD

ocenił(a) serial na 9
matiiii

hahahhaha XD

aniela_alfons

'Prawda w oczy kole' xD <nie, żebym coś nawiązywał do Oberyna ale ten temat wyśmiewa pewne 'zjawisko' xd>