PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64349
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Poszukuję odcinka, o ile dobrze pamiętam z początkowych sezonów, była tam jakaś akcja z przestawieniem kanapy Jane'a.
Tak, wiem, że to dużo informacji, ale tylko tyle mi się przypomniało... :P

martar

Na pierwszy rzut oka przypomina mi się The Scarett Letter (2x02 bodajże), gdzie Jane zauważa, że ktoś musiał poruszyć jego kanapę, bo wygląd sufitu mu się nie zgadza. To odcinek, w którym Jane na koniec założył podsłuch dla Bosco. Nie wiem, czy dobrze zgaduję :)

ocenił(a) serial na 10
Jaden_Korr

Dobrze, Jane zawsze widział na suficie plamę w kształcie Elvisa, a nagle jego oczom ukazało się coś innego. Podsłuch założył ktoś od burmistrza bodajże i wtedy przesunięto kanapę. To zdarzenie natchnęło potem Patricka do inwigilowania Bosco.

jagamiga1

No no, dokładnie - to był dobry odcinek :) Na chwilę obecną nie przypominam sobie innych odcinków z początku z przesuwaniem kanapy, o które spytała OP. :)

ocenił(a) serial na 10
Jaden_Korr

Złych odcinków ze świecą szukać :), też zapamiętałam dokładnie ten epizod, bo sama mam zwyczaj kojarzyć kształty, na przykład chmur, czy też tak jak Jane rozmaitych plam i zacieków, szczególnie jak się jest w starych budynkach, albo pęknięć tynków w nowszych :)

Przesuwania kanapy już nie było, tylko jej późniejsza przeprowadzka do FBI.

Jaden_Korr

Tak, tak, dokładnie o ten mi chodziło. Dziękuję bardzo! :)

martar

Nie ma sprawy! :)

ocenił(a) serial na 9
Jaden_Korr

to może ja się podepnę i spytam, w którym odcinku Lisbon wyciąga Jane z jeziora? Z góry dziękuje za pomoc

ganja_5

Fugue in Red, 4x10 :)

ocenił(a) serial na 9
Jaden_Korr

Wielkie dzięki ;)