Jestem dopiero w 3 sezonie. Ale widziałam zwiastun z końca 6 serii, nie mogłam sie powstrzymac i zerknełam na odcinek. Co sie stało z Van Pelt i Rigsbym?
Serial jest nietypowy, przechodzi kilka metamorfoz, Van Pelt i Rigsby wyemigrowali z fabuły dopiero w końcówce 6 sezonu, więc jeszcze wiele przed Tobą:)
Nie czytaj za wiele spoilerów, ani wpisów na tym forum, zanim sama nie zobaczysz wszystkiego, lepiej tak jak ja zajrzeć tu jak się widziało 6 sezonów, ponieważ wielu filmwebowiczów baardzo narzeka, nie zawsze słusznie i czasem mam wrażenie, że to się udziela innym.
A ok, rozumiem. To lepiej nie mów ;P
Skoro finał wątku został tak rozwiązany to podejrzewam ze przez reszte odcinków wiało nudą, stąd spadek oceny serialu.
ja czytam wyżej jesteś na 3 sezonie i w gruncie rzeczy wiesz już że red jon to mistrz zbrodni wpływowy gość, możliwe że ma podobne zdolności do patrica itp. moja rada zakończ na 3 sezonie wyjaśnienie wątku rozpoczyna się już w 5 sezonie od redukcji osób podejrzewanych o bycie red jonem do 6 nazwisk a w sezonie 6 wyjaśnia się sprawę w 1 odcinku 40 minutowym całe poprzednie 5 sezonów możesz sobie wyobrazić tylko jakie to naplucie w twarz ludziom którzy poświęcili tyle czasu na obejrzenie 6 sezonów od 7 odcinka 6 sezonu nie ma już wzmianki o red jonie i nie bedzie
Nie słuchaj go, obejrzyj i sama oceń. Mnie się takie rozwiązanie akurat spodobało i jestem w tej mniejszości, której serial zaczął się bardziej podobać właśnie po RJ, bo ten wątek był dla sztucznie przeciągany.
Narazie mam jeszcze pare odcinków w 3 sezonie, więc na pewno skoncze, za 4 raczej tez sie zabiore. Wiele osób mówi, ze wątek RJ został fatalnie zakończony ale jest też mniejszosc której sie podobało. Więc chyba jezeli sama nie obejrze to sie nie przekonam :P
Mniejszości? Idioci zdecydowanie stanowią większość społeczeństwa, znaczną większość, nie jesteś w żadnej mniejszości :) GG widzę ze w innym temacie piszesz że serial teraz mniej ci się podoba, just wtf XD