PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64348
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Robi się nudny..

ocenił(a) serial na 7

Ten serial jest coraz mniej błyskotliwy. Czy ktoś jest w stanie podać
odcinek, w którym ktoś kogoś nie zdradza i nie ma romansu? Praktycznie
każdy epizod jest robiony z tego samego klucza - owszem dobrego klucza, ale
może coś nowego?

ocenił(a) serial na 10
wildcat

Oczywiście że jest, naprzykład ten z Lisbon że nieby zabiła tego pedofila. Nie ma tam romansu chyba ze liczysz miłość między Lisbon a Bosco?

ocenił(a) serial na 9
cornelia132

Moim zdaniem 7 odcinek jest dobry duzo akcji :)

dami089

Seriale maja to do siebie ze predzej czy pozniej sie wypalają, mam wrazenie ze Mentalist wypalil sie wlasnie juz w drugim sezonie..

ocenił(a) serial na 10
macieqh

Nie zgadzam się! Mentalista jest świetny pod każdym względem! A nudny nie robi sie absolutnie. Każdy odcinek trzymna w napięciu do samgo końca.

wildcat

Również się nie zgadzam. Być może scenariusze poszczególnych epizodów
opierają się na podobnym szablonie ale cały pomysł jak i wykonanie nie
przestają wciągać. Moje wrażenia jak do tej pory są jak najbardziej
pozytywne.

ocenił(a) serial na 3
wildcat

10. odcinek pierwszego sezonu zażenował mnie na tyle, że odpuszczam sobie ten pożałowania godny serial, na który niestety zmarnowałem 10x40min=400min/60=6 godzin i 40 minut, których nikt mi już nie odda. Zainteresował mnie wątek Red Johna, na którego kontynuacje czekałem do wyczerpania zapasów mojej cierpliwości i tolerancji. Zakończenie 10. odcinka, w którym Jane urządza zasadzkę udając, że pod wpływem eksperymentu został naładowany złem tego świata, przeniosło mnie wspomnieniami do czasów szkoły podstawowej, kiedy - czego nie mogę zrozumieć do dzisiaj - tłukłem namiętnie "Drużynę A" i "Renegata" na Polsacie, bo równy tym serialom polot miał wspomniany odcinek i jego finał.

Dziękuję. :-)