co sądzicie o niej? Miałam co do niej obojętne zdanie, teraz co raz bardziej wydaje mi się, że być może okaże się, iż wcale nie jest pozytywną osobą. 1. Jej ręka w gipsie - mam wrażenie, że wyjaśnią nam jeszcze co tak naprawdę się stało. Kilka razy wydawało mi się, że utrudnia Patrickowi złapanie Red Johna, a potem np usprawiedliwia to, że to z troski o niego (ostatni odcinek I sezonu). Opowiadajcię :D i pozytywy i negatywy :D
i czasami wydaje mi się, że Patrick ją sprawdza i zastawia pułapki na nią bo też nie do końca jej ufa, choć nie potrafię tego wytłumaczyć.
A przykłady takich sytuacji? Chyba przeważająca interpretacja jest taka, że Jane jej właśnie ufa najbardziej spośród wszystkich ludzi na ziemie. To, że jej wszystkiego czasem nie mówi wynika z faktu, że chce ją chronić i że Lisbon jest słabą aktorką.
heheh..zawstydziłam się..musze wyjść offline xD nie no mów.. myślisz, że to w pełni pozytywna postać? :D
będzie love itp?
Nie pamiętam już.Musiał bym szukać i szukać.Uważaj na swojego chłopaka, bo może on tu się wbija. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=u3LZ1szgjO4 ohhhh..ale mimo wszystko mam złe przeczucia ;{
Na tym forum rządzi ta Pani.Mam jej napisać, że mamy szkodnika? ;D
http://www.filmweb.pl/user/milkaway
na innych forach,, Zresztą wielu nawet ma ją za RJ ;D i nie dociera, że RJ to facet :D
kolego,dlaczego nie poinformowałeś naszej nowej znajomej z forum że my dwaj tu rządzimy ;D
Nie demonizuj mnie tutaj. ;] Na forum zwykle rządzi anarchia, bo raczej nie demokracja, a moderator zagląda od wielkiego święta.
;] nie dasz się wkurzyć co? Jane mi się podoba ;P i zasługuję na ładniejszą od Lisbon Erycę :Dhehe
Według mnie Erica jest atrakcyjna, ale każdy ma swój gust.Z gustami się nie dyskutuje. ;)
no pewnie :) ja chcę tylko wiedzieć czy ktoś ma przeczucia, że zrobbią z Lisbon postać negatywną.. chcą "szoking" to właśnie widzę wielu by zaskoczyli :)
a jeżeli faktycznie tylko wydaję mi się, że Jane do końca jej nie ufa a tak naprawdę ją kocha to ok, to chyba najważniejsze, że liczę, iż dla Jane'a cały ten koszmar się skończy i będzie happy
Spoko.Jane sobie da radę po śmierci RJ.No dobra może i być ta Erica jak chcesz. ;D
Wątpię, żeby powstał kolejny sezon.Nie musi być romansidła.Tylko jedna scena by wystarczała na koniec. ;D
Na co mam się wkurzać?To nie moja wina, że ci się nie podoba Teresa.Pewnie wolisz wyższe. heheh ;D