Mam takie skromne pytanie - czy ktoś się orientuje kiedy będą napisy do wspomnianego w tytule odcinka? Bo ostatnio wyszły dzień po dniu epizody 17 i 18 i do tego pierwszego tak jak ostatnio były zaraz w sobotę, a do 18 nic już od dwóch tygodni prawie. Ja sam mógłbym sobie obejrzeć po angielsku, ale serial ogląda tez moja mama, która nie włada tym językiem. Dzięki z góry za odpowiedzi.
Do 17 odcinka napisy były w piątek, a do 18 były w sobote, więc nie bardzo wiem w czym problem. Jak znalazłeś napisy do 17 to znajdziesz i do odcinka 18.
No właśnie chyba szukać nie potrafię czy coś (a szukałem już na różnych portalach z napisami, jedynie na opensubtitles ponoć są choć jak chcę ściągnąć to mi pokazuje tekst, że już wyczerpałem swój limit ściągania), bo do 18 jedyne jakie są to angielskie (napisy24 przeglądam codziennie i tym do 18 nie było polskich), a to mi nic nie daje, także jakby co byłbym ogromnie wdzięczny za link.
Ok, dzięki. Trochę dziwne, że nie ma ich na innych serwisach. Poza tym brakuje dopasowania do wersji .720p.WEB-DL, która zawsze oglądam.