PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64348
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Wiem, że Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryje, ale musiałam to napisać. Nawet dlatego się tu zalogowałam :D
Mentalistę zaczęłam oglądać całkiem niedawno i bardzo szybko pochłonęłam te 7 sezonów. Miało to swoje plusy bo po finałowym odcinku od razu włączałam kolejny i nie musiałam czekać na następny sezon :D
Po odcinku w którym sprawa Red Johna została definitywnie zakończona, kilka następnych odcinków oglądało mi się trochę dziwnie. Brak Van Pelt i Rigsby'ego też robił swoje. Jane stracił trochę tej swojej zawadiackości. Ale z drugiej strony ciekawie to rozwiązali. Te wszystkie zmiany stały się taką grubą kreską oddzielającą okres tropienia RJ.
A teraz przejdę do...... Jisbona! Uwielbiam wszelkie love story, dlatego finał bardzo mi się podobał. Ale jednak miałam wrażenie, że między Jane a Lisbon bardziej iskrzyło, kiedy nie byli parą. A kiedy nastąpiło wyznanie miłości, maski spadły to wyczuwałam jakiś dyskomfort, nieśmiałość pomiędzy bohaterami. Absolutnie nie oczekiwałam wielkiego wybuchu namiętności, ale miałam wrażenie, że trochę się wstydzą swoich uczuć.
Tak czy siak cieszyłam się z takiego finału. Teraz nie mam czym zapełnić serialowej dziury, nie wiem co oglądać innego, i jak tu żyć ?! ( ;) )

ocenił(a) serial na 10
Farnesse

Prawdę mówiąc nie ma drugiego takiego serialu. I wielu z nas, do teraz odczuwa pustkę po Mentaliście. Także witaj w klubie :).