dokładnie tyle mogę tego serialu wytrzymać. Jak jestem zmęczony i nic mi się nie chce, to ten 'Mentalista' jakoś przejdzie, gdy się za dużo nie myśli nad jego pretensjonalnością i niekiedy kupy się nie trzymającymi albo głupimi historiami. Ot, taki poziom starych seriali typu 'JAG' ;) Ocena 8 to nie wiem skąd się tutaj zrodziła..
Też nie wiem. Może tak wysoko oceniło ten serial kilkanaście tysięcy osób. Ale co oni tam wiedzą, przecież ty się lepiej na tym znasz.
noo, argument demokracji szczególnie do stron takich jak ta jest zdecydowanie absolutny..
niech będzie, że niosę kaganek oświaty, pomyśl ile Ty widziałeś seriali, które Ci się nie podobały i ich tutaj nie oceniałeś na 1 czy 2, zgodnie ze swoim widzimisię? Strzelam - mnóstwooo?
Źle strzeliłeś. A tak w ogóle, to nie spodziewaj się poważnych odpowiedzi na swój post, skoro nawet nie raczyłeś poprzeć swojej wypowiedzi żadnymi sensownymi argumentami. "Głupie historie" i "poziom starych seriali typu JAG"? Litości. Myślisz, że po czymś takim każdy przyzna ci rację i poklepie po plecach? Uspokój się człowieku.
poziom zagadek kryminalnych jest mniej więcej podobny jak w JAGu wg mej opinii, historie są niekiedy przerażająco głupie - pierwsza z brzegu, o wałkach w kasynie i odciętej ręce, a sam serial jest mocno przeciętny w całości. Także zagrywki mentalisty mające pokazać jego umiejętności czasem są z lekka żenujące.
o poklask nie zabiegam, wyraziłem swoją opinię, od tego forum.
jeśli jesteś tutaj po to, żeby klepać się z innymi po plecach to raczej sugerowałbym inne miejsce. :)