PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64580
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

dokładnie tyle mogę tego serialu wytrzymać. Jak jestem zmęczony i nic mi się nie chce, to ten 'Mentalista' jakoś przejdzie, gdy się za dużo nie myśli nad jego pretensjonalnością i niekiedy kupy się nie trzymającymi albo głupimi historiami. Ot, taki poziom starych seriali typu 'JAG' ;) Ocena 8 to nie wiem skąd się tutaj zrodziła..

ocenił(a) serial na 7
skttrbrain

Też nie wiem. Może tak wysoko oceniło ten serial kilkanaście tysięcy osób. Ale co oni tam wiedzą, przecież ty się lepiej na tym znasz.

ocenił(a) serial na 4
Mr_Grieves

noo, argument demokracji szczególnie do stron takich jak ta jest zdecydowanie absolutny..
niech będzie, że niosę kaganek oświaty, pomyśl ile Ty widziałeś seriali, które Ci się nie podobały i ich tutaj nie oceniałeś na 1 czy 2, zgodnie ze swoim widzimisię? Strzelam - mnóstwooo?

ocenił(a) serial na 7
skttrbrain

Źle strzeliłeś. A tak w ogóle, to nie spodziewaj się poważnych odpowiedzi na swój post, skoro nawet nie raczyłeś poprzeć swojej wypowiedzi żadnymi sensownymi argumentami. "Głupie historie" i "poziom starych seriali typu JAG"? Litości. Myślisz, że po czymś takim każdy przyzna ci rację i poklepie po plecach? Uspokój się człowieku.

ocenił(a) serial na 4
Mr_Grieves

poziom zagadek kryminalnych jest mniej więcej podobny jak w JAGu wg mej opinii, historie są niekiedy przerażająco głupie - pierwsza z brzegu, o wałkach w kasynie i odciętej ręce, a sam serial jest mocno przeciętny w całości. Także zagrywki mentalisty mające pokazać jego umiejętności czasem są z lekka żenujące.
o poklask nie zabiegam, wyraziłem swoją opinię, od tego forum.
jeśli jesteś tutaj po to, żeby klepać się z innymi po plecach to raczej sugerowałbym inne miejsce. :)